Semne că este gata de însurătoare. Vezi dacă nu e pregătit

De Diana Zagrean, pe

Aşa cum spuneau fetele din serialul Sex and the City, un bărbat gata de însurătoare e ca un taxi. Când s-a aprins lumina verde, următoarea iubită este cea care rămâne cu el şi niciun minut mai devreme. Iată câteva semne că este gata de însurătoare. Vezi dacă nu e pregătit.

Nu mai iese la agăţat

Dacă un bărbat nu prea mai are chef să iasă în club „cu băieţii” şi preferă să vadă un film pe o canapea cu un castron de popcorn în faţă, probabil că vrea „să se aşeze” la casa lui.

E stabil financiar

Dacă un bărbat încă trăieşte cu părinţii după o anumită vârstă şi nu are un job stabil sau o carieră, şansele sunt ca el să nu fie gata de însurătoare. Bărbaţii nu se gândesc la căsătorie decât după ce au viitorul asigurat.

Vârsta şi educaţia lui contează

Studiile arată că bărbaţii cu studii medii nu iau în calcul căsătoria până la vârsta de 26 de ani şi intră într-o fază de responsabilizare şi dorinţă de însurătoare între 28 şi 33 de ani.
Bărbaţii cu studii superioare i cariere în ascensiune (doctori, avocaţi, arhitecţi) intră în faza de însurătoare abia între 30 şi 36 de ani.
Cercetătorii americani sugerează că dacă un bărbat a atins vârsta de 37 de ani, şansele ca el să se mai căsătorească vreodată scad vertiginos, iar după 43 de ani, şansele sunt ca el să rămână un burlac convins.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter