Semne că te va părăsi, deşi te iubeşte

De Stela Moisescu, pe

Îl ştii pe simpaticul actor Owen Wilson? Nu degeaba a acceptat rolul de soţ plictisit de viaţa de familie în filmul „Concediu de la căsnicie”. Să fie o aluzie destinată…
… iubitei sale? Am zice că da, având în vedere că a părăsit-o recent.

Probabil te întrebi cine e tipa părăsită? Cei doi s-au ferit de-a lungul timpului de ochii presei. Jade Duell nu a păşit niciodată pe covorul roşu la braţul lui Wilson. Totuşi, cuplul are un băieţel în vârstă de 5 luni. Jade şi Owen au fost destul de secretoşi. Au anunţat sarcina cu patru zile înainte de naştere, luând prin suprindere mulţi oameni care n-aveau habar că actorul are o prietenă. Le includem aici şi pe fane, desigur.

Ai zice că Jade este ori o iubită cool, pe care nu o deranjează să rămână în umbra actorului, ori o femeie naivă, care îşi lasă iubitul să profite din plin de imaginea de burlac râvnit. Cert este că Jade a pus picioarul în prag şi l-a confruntat pe actor. Reacţia lui?

Acesta a preferat să pună punct relaţiei cu proaspăta mămică, decât să-şi ia un angajament mai serios şi să se dedice vieţii de familie. Se pare că Wilson avea nevoie de libertate, să iasă cu prieteni, să petreacă… „Jade n-a putut tolera asta, aşa că actorul a preferat să se despartă de ea, decât să o înşele pe la spate”, spune o sursă.

Deznodământul? Duell a luat copilul şi s-a mutat aproape de familia ei în New York, lăsându-l pe Wilson să mai copilărească. Se pare că nu-i prieşte totuşi atâta libertate. Departe de soţia lui şi de copil, apropiaţii actorului spun că „este în ultimul hal. Plânge şi se învinovăţeşte pentru că şi-a distrus viaţa.”

Ce altceva ar merita însă un bărbat care „pierde intenţionat” avionul şi nu ajunge la botezul propriului copil? Publicaţia „The Enquier” mai susţine că actorul petrecea de zor cu mai multe blonde la nici două luni de la naşterea copilului.

Semne că te va părăsi, deşi te iubeşte

Care ar fi semnele că un bărbat nu este pregătit pentru o relaţie serioasă şi ar fi în stare să facă orice în numele libertăţii, chiar şi să renunţe la cea pe care o iubeşte?

–    Preferă să te ţină în umbră. Nu te prezintă familiei, prietenilor şi nu te invită la evenimente importante din viaţa lui. De exemplu, preferă de ziua lui să sărbătorească cu tine separat.

–    Te tratează rece când sunteţi în public, ca şi cum aţi fi mai degrabă amici. În astfel de posturi au fost surprinşi de multe ori Owen şi Jade.

–    Constaţi că nu vrea să fie alături de tine în momente cheie din viaţa ta. Nu se oferă să te ajute, iar dacă o face, ofertele sale sunt vagi: „Poţi apela şi la mine, dacă e…”. Când îl rogi concret să fie alături de tine, îţi spune că nu poate dintr-un motiv copilăresc.

–    Dincolo de lipsurile din comportamentul lui, cel mai important semn că nu este pregătit pentru ceva mai serios este faptul că nu îţi pretinde ţie să te implici: nu-l deranjează că nu răspunzi la telefon, nu vrea să afle amănunte despre ieşirea ta de sâmbătă seara fără el, nu caută să petreacă timpul cu tine, nu vrea să-ţi cunoască prietenii. Există o sumedenie de exemple care-i dau de gol lipsa de interes! Ori un bărbat care nu-şi dă interesul denotă că: ori nu te iubeşte, ori se iubeşte pe sine prea mult.

Indiferent de semne, orice bărbat îşi dă seama de ce a pierdut când rămâne singur. Doar de tine depinde dacă să-i mai acorzi sau nu o şansă.

Foto: Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter