6 semne clare că nu mai este atras de tine

De Stela Moisescu, pe

Specialiştii spun că este normal ca atracţia în cuplu să se diminueze, dar acest lucru se petrece în medie după trei ani de relaţie. Atracţia nu dispare însă de tot.
Pasiunea arde la foc mocnit în continuare, iar acest lucru vă menţine relaţia pe linia de plutire. Cum ştii însă când este normală această scădere a atracţiei şi când vă pune ea în pericol relaţia?

Află care sunt cele şase semne clare că nu mai este atras de tine şi e cazul să iei măsuri!

Acordă atenţie tuturor „greşelilor” pe care le faci: dacă înainte considera că eşti iubita perfectă, acum observi că se ia de tine din motive stupide, cărora nu le acorda atenţie în trecut. Nu este vorba de critici constructive, pentru că şi-ar dori să îmbunătăţească relaţia cu tine, ci de reproşuri care te jignesc.

Nu te mai atinge şi nu îţi mai face complimente: un alt semn concludent este că nu mai încearcă să fie intim cu tine. Nu te mai atinge, nu te mai alintă şi nu îţi mai adresează vorbe frumoase. S-a distanţat şi susţine că nu i-ai greşit cu nimic.

Brusc, fanteziile lui au devenit mult mai perverse: e cazul să îţi dai seama de ce iubitul tău are nevoie în pat de anumite lucruri. Vorbim d eun semn evident atunci când satisfacţia lui depinde mai degrabă de anumite obiecte sau tehnici sexuale şi mai puţin de contactul cu tine.

Este mai tot timpul prea ocupat ca să îşi petreacă timpul cu tine: sentimentul de dor şi cel de atracţia fizică sunt strâns legate. Ştii că un bărbat este atras de tine atunci când observi că este dependent de prezenţa ta în viaţa lui.

Nu îţi mai spune că te iubeşte şi nu mai face gesturile romantice de altădată: atracţia petntru o femeie îl poate determina pe un bărbat să facă gesturi romantice şi declaraţii de care nu se credea în stare. Atunci când atracţia se diminuează drastic, nu va mai simţi nevoia să te surprindă în mod plăcut. Va considera că a trecut farmecul de la început şi e normal să aveţi o relaţie banală de acum înainte, în cel mai bun caz!

Preferă să facă orice altceva decât să stea cu tine în pat degeabă: dacă remarci în ultima vreme că preferă să se joace pe calculator, să facă o baie (singur!), să gătească şi orice altă activitate în afară de a pierde vremea în pat cu tine, înseamnă că şi-a pierdut interesul pentru sexul cu tine şi simte nevoia de o pauză în care să i se facă din nou dor…

Află cum distingi atracţia reală de flirtul premeditat, dar şi atracţia sexuală de iubire!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter