Monica Bârlădeanu are o pasiune ascunsă: „Am aproape o colecție întreagă de ciocane”. Cu ce se ocupă actrița în timpul liber

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 15 martie 2023, 12:28

Monica Bârlădeanu, una dintre cele mai cunoscutre actrițe românce la nivel internațional, a dovedit că sub un chip frumos și trupul firav al unei femei se ascund pasiuni nebănuite și o putere neasemuită.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a făcut o dezvăluire uluitoare pe rețelele de socializare, unde a recunoscut că are un hobby la care nimeni nu se aștepta.

Monica Bârlădeanu are o pasiune ascunsă

Monica Bârlădeanu se bucură de aprecierea tuturor româniloe, dar și a publicului internațional. Întotdeauna elegantă, cu zâmbetul pe buze și perfect aranjată, nimeni nu și-ar da seama cu ce se ocupă frumoasa actriță în timpul liber.

Aceasta a povestit, într-o postare pe Instagram, că oamenii rămân uimiți în momentul în care află că îi place să lucreze argintul și să creeze diferite bijuterii.

Citește și: Exclusiv! Interviu cu femeile momentului: Monica Bârlădeanu, Olimpia Melinte și Victoria Răileanu

„Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce „gen” e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes.
E singurul mod prin care îmi pot explica de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul (argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite, decât orice bărbat pe care-l cunosc”, a afirmat Monica Bârlădeanu pe Instagram.

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a povestit despre perioada în care i se urcase celebritatea la cap: „Nu eram suficient de matură atunci”

„S-ar crede că am crescut în puf”

Monica Bârlădeanu spune că întotdeauna a fost etichetată ca o femeie vulnerabilă și fragilă, însă adevărul este cu totul altul. Actrița se consideră o femeie puternică, îndemânatică și capabilă să înfrunte orice provocare.

„Contrastele de personalitate și paradoxurile sunt culmea… singurele etichete care mi se potrivesc: fragilă și vulnerabilă, puternică și serioasă, caldă și blândă, îndemânatică și dibace deși s-ar crede că am crescut în puf”, a continuat actrița postarea.

Citește și: Exclusiv! Monica Bârlădeanu a vorbit despre căsătorie: „Nu fac din asta nici un scop, nici o destinație”

Citește și: Actrița Monica Bârlădeanu, despre experiențele trăite la filmările ultimului sezon din serialul Vlad: „Mi-am descoperit unele vulnerabilităţi și limite, dar și cum să gestionezi unele emoții”

Totodată, vedeta spune că o pasiune nu trebuie să se afle pe aceeași linie ca jobul pe care îl ai sau cu stilul de viață pe care îl ai zi de zi.

„Contrastele au fost ce m-a fascinat mereu și-n alții; de multe ori asta era la baza magnetismului personal, așa că îmbrățișați polii opuși din voi, dar mai ales, dinamitați convingerea că ar trebui să fii într-un fel sau altul, că pasiunile ar trebui să fie coerente cu profesia sau cu lifesfyle-ul personal sau că ar trebui satisfăcute așteptările celorlalți. Doar așa vei ajunge să te simți cu adevărat liber”, a precizat Monica Bârlădeanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Monica Bârlădeanu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter