Infidelitatea se iartă? Iată ce spun vedetele!

De Stela Moisescu, pe

Monica Columbeanu şi cântăreaţa Cheryl Cole sunt două femei superbe, care, potrivit speculaţiilor, au fost înşelate. Ambele au renunţat la verighetă…
… şi au intentat divorţul, pentru că nu au putut închide ochii în faţa zvonurilor. Alte vedete precum Sienna Miller şi Meg Ryan şi-au iertat însă partenerii infideli.

Deşi doar singură poţi vedea dacă merită sau nu să mai dai o şansă unui bărbat care te-a înşelat, te invit să iei şi exemplul vedetelor, care s-au înfruntat cu situaţii asemănătoare. Unele au luat decizii inspirate, iar altele au învăţat din greşeli. Iată cum te poţi inspira tu din poveştile lor!

Monica Columbeanu şi Cheryl Cole

Contrar gurilor rele, Monica Columbeanu a lăsat pe plan secund averea soţului şi a intentat divorţ, miza divorţului fiind doar custodia fetiţei. Vedeta a preferat să pună punct căsniciei de cinci ani cu afaceristul Irinel Columbeanu. Zvonuri legate de divorţ au apărut încă de la sfârşitul anului trecut, când ieşeau la iveală mai multe dovezi de infidelitate din partea lui Irinel.

Totuşi, în cererea de divorţ Monica Columbeanu a invocat ca motiv grija deosebită pe care a acordat-o creşterii şi educării fetiţei lor, considerând că acest lucru l-a frustrat şi nemulţumit pe soţul ei.

Ce poţi învăţa? Este de preferat să abordezi despărţirea de un partener infidel într-un mod cât mai elegant. Nu trebuie să afle toţi prietenii voştri comuni că el este personajul negativ. Desigur, atunci când şi instanţa judecătorească intră în scenă este destul de dificil să încheiaţi totul din pricina… nepotrivirii de caracter.

Dacă se credea despre Cheryl Cole şi fotbalistul Ashley Cole că vor deveni următorii „soţi Beckham”, iată că fobalistul a călcat strâmb şi a înşelat-o pe cea mai frumoasă femeie din lume după cum a fost desemnată Cheryl Cole în anul 2010.

Zvonurile de infidelitate au apărut în presă, după ce mai multe domnişoare au declarat că au întreţinut relaţii sexuale cu jucătorul de fotbal. Şi cum el nu a negat, cântăreaţa s-a văzut nevoită să intenteze într-un final divorţul. Totul s-a petrecut pe parcursul unor luni, timp în care Cheryl Cole a încercat să ignore zvonurile şi să-i ofere soţului prezumţia de nevinovăţie.

La acea vreme ea declara că: „Dacă relaţia merită, luptă pentru ea! Atunci când cei doi se iubesc, nu e normal să renunţe la tot imediat ce au întâmpinat nişte probleme.”

Ce poţi învăţa? Luptă pentru căsnicia ta, indiferent care sunt obstacolele şi vezi dacă merită să investeşti în continuare. După cum spune şi Cheryl, nu-ţi închipui că mariajul este un drum pavat cu petale de trandafir pe care păşeşti agale. O căsnicie nu e uşor de întreţinut, iar miza nu ar trebuie să fie niciodată perfecţiunea.

Totuşi, cântăreaţa a decis să o încheie pe a ei. Înainte să ia decizia finală Cheryl a organizat o scurtă vacanţă cu colegele din trupa Girls Aloud, considerând că doar prietenele ei cele mai bune o pot ajuta să reflecteze şi să ia decizia corectă.

Citeşte pe a doua pagină despre vedetele care au iertat infidelitatea partenerului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter