Relaţii: Personalitatea iubitului tău depinde de grupa de sânge

De Libertatea pentru femei, pe

L-ai întrebat pe iubitul tău de la prima întâlnire în ce zodie s-a născut şi ai citit totul despre ea, să vezi dacă este compatibil cu tine sau nu. Dar grupa lui de sânge o cunoşti?
Cercetătorii japonezi cred că personalitatea unei persoane şi grupa ei de sânge sunt strâns legate, iar îndrăgostiţii cu aceeaşi grupă de sânge au parte de o iubire ca în poveşti.
Osingură picătură de sânge este suficientă pentru a afla istoria unei familii. Moştenirea genetică dezvăluie nu doar predispoziţia către anumite boli, ci şi personalitatea şi compatibilitatea dintre anumite persoane. Japonezii sunt convinşi că grupa sângelui spune aproape totul despre o persoană şi îşi aleg adesea prietenii în funcţie de acest criteriu. În presa japoneză, rubricile despre profilul psihologic al fiecărei grupe de sânge sunt citite cu acelaşi interes cu care noi studiem zi de zi horoscopul. Află şi tu grupa de sânge a iubitului tău ca să ştii ce fel de relaţie veţi avea pe viitor.

Grupa 0, grupa celor îndrăzneţi

Cuceritori şi populari, bărbaţii cu această grupă de sânge caută întotdeauna să se afle în centrul atenţiei. Au tot felul de idei îndrăzneţe, dau startul unor proiecte ieşite din comun, dar rareori le duc la bun sfârşit. Sunt plini de energie, flexibili şi sinceri. Toată lumea îi simpatizează şi nu fac niciun efort să atragă atenţia femeilor.
În relaţiile de dragoste, bărbatul cu grupa O de sânge caută mereu noi provocări şi are nevoie de diversitate. Se spune despre el că este dominator şi posesiv. Dar, pe de altă parte, îi place ca partenera să fie independentă şi puternică.

Grupa A, grupa familiştilor

Bărbaţii cu grupa de sânge A par să fie partenerii ideali pentru o relaţie de lungă durată, stabilă şi armonioasă. Sunt timizi, sensibili şi iubesc frumosul. De altfel, mulţi dintre ei au certe calităţi artistice, pe care însă le pun în valoare doar dacă sunt îndemnaţi de prieteni. La serviciu, sunt perfecţionişti. Când greşesc, plătesc cu vârf şi îndesat fără să le impună nimeni.
Când iubesc, sunt tandri, generoşi şi iertători. Dar se îndrăgostesc rareori, pentru că sunt foarte pretenţioşi şi vor ca femeia iubită să nu aibă niciun cusur. Pentru ei, viaţa de familie reprezintă cel mai important lucru în viaţă. De aceea, majoritatea se căsătoresc de tineri şi sunt în culmea fericirii când devin tătici. Unii dintre ei chiar preferă femeile mature, care au o atitudine maternă faţă de ei. Dacă iubeşti un bărbat cu grupa A de sânge, trebuie să fii tu cea inventivă şi îndrăzneaţă în dormitor.

Grupa B, grupa individualiştilor

Bărbaţii cu această grupă de sânge ştiu exact ce vor în viaţă şi nu se abat de la drumul lor. Sunt hotărâţi, bătăioşi şi practici. Nu pierd vremea cu vorbe. Trec direct la acţiune, deşi greşesc adesea şi pierd prietenia şi iubirea unor oameni. Cei care îi cunosc foarte bine ştiu că pot fi egoişti şi zgârciţi. Dar, în vremurile grele, bărbaţii din grupa B pot fi singurele persoane pe care te poţi baza, pentru că sunt descurcăreţi şi nu se dau bătuţi în faţa obstacolelor.
În viaţa intimă, bărbatul cu grupa de sânge B pune mai mult preţ pe acţiune decât pe sentimente şi deseori pare rece şi serios. Nu este tocmai genul de bărbat de care să te îndrăgosteşti la prima vedere. El te va cuceri în timp, dacă vei ajunge să îl cunoşti foarte bine. Este genul de bărbat care are nevoie de libertate. Până şi după o perioadă mai lungă de convieţuire, poţi descoperi că are alte interese şi planuri de viitor decât tine.

Grupa AB, grupa impulsivilor

Psihologii japonezi spun că bărbaţii cu această grupă de sânge au multe trăsături în comun cu cei care au grupele A şi B. Sunt personalităţi complexe şi greu de descifrat. Când timizi şi rezervaţi, când impulsivi şi nervoşi, bărbaţii cu grupa AB de sânge îţi rezervă surprize la tot pasul. Îşi schimbă planurile de la o zi la alta şi nu te poţi baza pe ei decât dacă discutaţi foarte serios înainte. Sunt săritori şi nu îşi refuză prietenii, dacă îi pot ajuta.
În dragoste, bărbatul cu grupa AB de sânge este capricios. Dacă simte că îl iubeşti şi nu poţi trăi fără
el, va profita din plin de inima ta. Lui îi este frică să iubească, să se dăruiască, să fie toată viaţa legat de o singură femeie. Pe de altă parte, îi place să aibă cineva grijă de el, să aibă o casă şi o familie lângă care să se simtă în siguranţă. Dar, se plictiseşte repede într-o relaţie monotonă şi lungă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter