Relaţii: V-aţi despărţit? Uită-l în 4 paşi!

De Lumea Femeilor, pe

Sigur? Atunci se poate!
„Nu am iubit pe nimeni aşa! Şi n-o să mai iubesc vreodată!”. Aşa simţi acum. Dar, dacă ai pus punct relaţiei voastre, nu o lăsa să te urmărească pentru totdeauna .
Dacă ai senzaţia că viaţa va lua sfârşit o dată cu despărţirea de EL, înseamnă că eşti victima teoriei “fiecare are jumătatea lui”.

Jumătatea mea

Noi, femeile, suntem firi romantice! Transformăm imaginea partenerului în întruchiparea bărbatului perfect. Ne lăsăm vrăjite. De muzica pe care o ascultăm, filmele pe care le vedem, cărţile pe care le citim – toate vorbesc despre despre sufletele pereche. Dar uită-te în jur! Nici un cuplu care a trăit împreună o viaţă nu a avut numai clipe de fericire. Partenerii calcă strâmb, certurile se nasc din orice nimic, iubirea se transformă în respect (în cel mai bun caz). Compatibilităţile între oameni există, dar ideea cu “jumătatea” este… fructul imaginaţiei tale!

Frica de singurătate

O dată ce aţi trecut împreună prin multe experienţe, şi fericite, şi nu prea, tinzi să îţi legi toate aminitirile de el – vacanţele, plimbările, filmele văzute. Fără el nu mai au nici un haz acum, nu? Aşteaptă să te îndrăgosteşti din nou. Atunci ai să vezi că vei împărţi cu altcineva alte experienţe, el va deveni bărbatul ideal pentru tine şi vei uita de cel pe care, acum, îl consideri “vital”. Singurătatea este o stare şi depinde numai de tine dacă doreşti să o schimbi cu altceva sau nu.

Nu suferi… în public!

Fie că vrei, fie că nu, următorul pas este să încerci să cunoşti pe altcineva. Nu neapărat să te implici într-o relaţie amoroasă, ci să îţi lărgeşti grupul de cunoştinţe. Astfel, îţi vei mai ocupa mintea şi cu altceva în afară de… el. Nimeni nu vrea să îşi petreacă timpul cu o femeie care are un singur subiect de discuţie: ex-ul!

Bucură-te de ziua de azi!

Ai o familie, ai prieteni, ai o slujbă frumoasă, ai plimbările tale de seară sau cafeaua de dimineaţă, poate ai – mai presus de orice – copii. Deci ai o mie de motive pentru care să îl uiţi şi să îţi doreşti ceva mai bun! Repetă de 100 de ori!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter