Poziţii sexuale care te scapă de timiditate

De Stela Moisescu, pe

În timpul sexului în creierul tău se petrec modificări remarcabile. Regiunile cerebrale care procesează frica, anxietatea şi emoţiile îşi reduc activitatea, urmând ca…
…  în timpul orgasmului să înceteze cu totul. Specialiştii spun că femeile intră într-o stare de transă în timpul orgasmului! Dacă din fire eşti mai timidă, reducerea activităţii cerebrale, care este necesară atingerii orgasmului, este mai greu de realizat. Timiditatea îţi exacerbează emoţiile în timpul sexului, iar tu nu reuşeşti să te relaxezi suficient încât să atingi culmile extazului.

Timiditatea începe să-ţi pună beţe în roate mai ales în cazul unor poziţii de sex îndrăzneţe, care te fac să te simţi prea expusă şi vulnerabilă.

Iată ce poziţii sexuale promit să te incite şi să îţi ofere mai multă încredere în tine, dacă te intimidezi în timpul sexului!

1. Staţi amândoi pe o parte unul cu faţa la celălalt. Poziţia aceasta vă permite să vă priviţi în ochi, să vă sărutaţi şi mângâiaţi, fără ca tu să fii total expusă privirilor sale. În plus, din această poziţie el nu te poate penetra foarte profund. Roagă-l să se mişte uşor, nu repede, iar tu vei arde de dorinţă şi vei scăpa cu totul de inhibiţii.

2. Staţi în poziţia misionarului, dar tu cu ambele picioare pe un umăr de-al lui. Astfel dai poziţiei un strop de senzualitate, fără să te descoperi. Ambele picioare aşezate pe umărul iubitului tău formează, practic, un paravan. Roagă-l să îţi apese uşor picioarele în faţă când te penetrează. Dacă te prefaci că opui rezistenţă, vei descoperi că îţi doreşti de fapt contrariul şi vei trăi sexul mult mai intens.

3. Stai deasupra lui, aplecată peste el, astfel încât să te lipeşti de pieptul lui. Poziţia îţi permite să îţi domini uşor iubitul, dar fără să te dai în spectacol. Stând deasupra lui controlezi ritmul şi profunzimea penetrării. Faptul că stai lipită de iubitul tău oferă poziţiei mai multă intimitate. Roagă-l să te ţină cu braţele lipită de trupul lui. Forţa cu care îţi apasă spatele pentru a te ţine lângă el te va impulsiona să îţi mişti pasional corpul, aşa că îl poţi fascina cu onduirea şoldurilor tale.

4. Femeile timide se tem de poziţiile sexuale prea dinamice, care implică şi un unghi de penetrare ieşit din comun. Merită să încerci însă următoarea poziţie, care, deşi este mai dinamică, le va aduce pe culmile plăcerii chiar şi pe cele mai timide femei. Şi tu şi iubitul tău staţi în genunchi, astfel încât el să te poată penetra din spate. El are mâinile libere să te mângâie pe sâni sau clitoris, aşa că sub atingerile lui ai toate şansele să scapi de reţineri.

5. O altă poziţie dinamică, cu un unghi de penetrare inedit şi care promite să te dezinhibeze este aceasta: iubitul tău stă pe pat, în şezut, cu picioarele în faţă, astfel încât tălpile sale să atingă un perete pe care este aşezat patul. Mai departe tu te aşezi deasupra iubitului tău, dar cu spatele la el. Te vei apleca uşor spre picioarele lui, sprijinindu-te cu mâinile de perete. Lipsa contactului vizual şi atingerile lui pe spate şi posterior îţi vor permite să te relaxezi şi să uiţi de tot ce e în jurul tău.

Dă click şi descoperă alte şase moduri de a alunga timiditatea din pat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter