Foto: piese vestimentare sexy de purtat în timpul sexului

De Stela Moisescu, pe

Îmbracă-te pentru ocazie şi în timpul sexului! Nu, nu vorbim de lenjerii sexy, care zboară oricum de pe tine sub atingerile iubitului. Există câteva piese vestimentare…
… clasice pe care le poţi păstra pe tine în timpul sexului, pentru un efect erotic… Astfel, adopţi un look indecent şi îi arăţi iubitului tău că există ceva mai incitant decât goliciunea trupului tău.

Iată trei ţinute vestimentare „minimaliste”, cu care îi încânţi privirea iubitului tău în timpul sexului şi care promit să îţi înlăture orice complex!

Rochie vaporoasă sau cămaşă albă

În funcţie de ocazie, păstrează pe tine un obiect vestimentar fin pe sub care să nu porţi lenjerie intimă.

De exemplu, aţi fost seara la o plimbare pe plajă, ocazie cu care ai purtat o rochie vaporoasă semitrasparentă, prin care ţi se zărea constumul de baie. Când ajungeţi la hotel scapă de costumul de baie şi lasă-l să-ţi ghicească formele pe sub rochia vaporoasă. Efect vizual foarte erotic!

În cazul în care aţi ieşit la restaurant, când ajungeţi acasă nu da jos de pe tine rochia de satin! Lasă-l să te atingă prin material fin şi vei simţi senzaţii unice.

Dacă ai dormit în cămaşa lui, dimineaţa trezeşte-l cu o partidă scurtă de sex, dar nu da jos cămaşa lui de pe tine. Lasă-l să se joace cu marginea cămăşii pe coapsele tale şi să îşi furişeze mâinile pe sub ea…

De ce te simţi mai sexy? Indiferent de alegere, obiectul vestimentar îţi acoperă inteligent zonele problemă, cum ar fi burtica. 

Foto: piese vestimentare sexy de purtat în timpul sexului

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter