Claudia Pătrășcanu și-a scos pantofii la vânzare. Cât cere pe încălțămintea pe care nu o mai poartă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 mai 2021, 17:43

După scandalul apărut în urma despărțirii de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a dispărut din lumina reflectoarelor. Cântăreața nu a mai apărut la nicio emisiune televizată, dar își ține fanii la curent cu diverse detalii din viața ei prin intermediul rețelelor de socializare.

Recent, Claudia a anunțat pe pagina sa de Instagram că își scoate la vânzare câteva perechi de pantofi pe care nu le mai poartă.

Artista a distribuit în online poze cu pantofii, ce marcă și ce mărime sunt și sumele de bani cu care-i vinde. Printre pantofii scoși la vânzare se numără o pereche de pantofi sport Balenciaga pe care cere 2000 ron, o pereche de sandale Marco de Vicenzo pe care vrea 1300 ron și alte câteva perechi de pantofi Gucci. În plus, artista își vine și o geantă semnată Michael Kors cu prețul de 600 ron.

Citeşte şi: Madonna, dezvăluiri depre relația cu Michael Jackson: „Eu am iniţiat totul, el era un pic timid!”

Citeşte și: Maria Andria, fosta cucerire a lui Cătălin Scărlătescu, a pierdut o sarcină

Citeşte şi: După ce a anunțat că este transgender, Elliot Page și-a extirpat sânii. Cum arată acum

Citeşte şi: Irina Rimes a dezvăluit motivul real al divorțului de Andi Bănică

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău pare să nu se mai termine

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău luptă de aproape doi ani în instanță pentru custodia fiilor lor, Gabriel și Nicolas. Cuplul s-a separat în vara anului 2019. În prezent, băieții lor locuiesc în Agigea, alături de mama și de bunica lor, mama Claudiei.

Artista este hotărâtă să facă tot ce-i stă în putere pentru a nu-și pierde copiii.

„Nimeni și nimic nu poate să-i ia de lângă mine… chiar dacă direct și indirect primesc mesaje în care sunt amenințată de acest lucru! Sunt o mamă impecabilă și voi merge până în pânzele albe ca acești copii să crească lângă mama lor, așa cum este lăsat pe pământ! Nu am făcut niciun rău nimănui niciodată, nu am greșit cu nimic, îmi văd de viață și copii, de educația lor și vreau să-i pregătesc pentru viitor așa cum este legea firii”, scria Claudia în urmă cu câteva luni, pe pagina sa de Facebook.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter