Laura Cosoi, fotografie sexy în mediul online

De Unica.ro, pe Ultimul update Sâmbătă, 05 iunie 2021, 21:15

Recent, în mediul online, Laura Cosoi (38 de ani) a publicat o fotografie care i-a lăsat urmăritorii fără cuvinte. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au aniversat 9 ani de relație pe 25 mai 2021. Perechea s-a căsătorit în vara anului 2015 și are două fiice, Rita (3 ani) și Vera (9 luni).

Părerile despre fotografia postată de actriță au fost împărțite, unii i-au admirat curajul și fizicul tonifiat, în timp ce alții au criticat-o pentru felul în care s-a expus pe rețelele sociale.

Laura Cosoi, fotografie sexy în mediul online: „Mândră de un corp tonifiat la care a lucrat”

„Sport, corp lucrat și naturalețe!; Minunată, așa cum eu o știu!; Femeie de succes, mamă de două fetițe superbe, femeie mândră de un corp tonifiat la care a lucrat; Unii oameni chiar nu știu să facă diferența între indecență și un corp tonifiat!!!; Este o femeie frumoasă, curajoasă și puternică… Bravo Laura! Fă ce simți și ignoră tot ce este rău și urât în jurul tău”, au scris unii.

„Nu-mi place poza, e prea deocheată… de toată jena! Să nu uităm că ești urmărită și de adolescenți; Nu mă așteptam la asta. Păcat… te admiram! Oi fi având tu body, însă poza te arată în ***** gol; Deci chiar nu îți stă bine!!!!!; Doamne ferește! Nu zice nimeni că nu ești frumoasă și nu arăți bine, dar ce învață copiii tăi? Să se despoaie pe net! Pfffff, ce am ajuns!”, au comentat alții.

„Ahahaha… femeie serioasă, tot ce vrei… și dintr-odată… apare fără chiloți (exagerez… logic)”, a mai scris cineva, iar Laura a răspuns: „Am chiloți 😂 Este body”. Fotografia o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Care este meniul zilnic al actriței

„Mi se pare că se pune o presiune mare și nedreaptă pe femei să arate impecabil imediat după naștere, când important e să fie ele și copiii bine. Uneori, chiar mamele se compară cu alte femei și ajung să se supună singure la regimuri draconice de slăbit. În cazul meu, nu am făcut ceva deosebit”, mărturisea Laura la început de 2021.

Citește și:

Mădălin Ionescu, despre vaccinul anti-COVID-19: „Eu nu prea cred că aceste substanțe experimentale sunt vaccinuri”

Andra, despre recuperarea după COVID-19: „Nu-mi doresc să mai trec prin așa ceva”

Adolescența Iuliei Albu, marcată de bullying: „M-am lovit de atât de multe preconcepții”

„Am două mese consistente pe zi, dimineața și în jur de 17:00 – 17:30. Gustările constau în morcov crud, fructe proaspete sau uscate, semințe, alune, migdale, etc. Unele fructe balonează. Pe acelea nu le consum după ora 17:00.

După 18:00 nu mai mănânc nimic. Seara beau un ceai, iar dacă chiar simt nevoia să mănânc ceva, iau un biscuit fără zahăr. Mănânc multe salate și crudități. Îmi fac smoothie-uri. Beau multă apă (sunt și mai aproape de baie și îmi permit)”, a mai scris Laura Cosoi pe blogul personal.

Ce nu mănâncă Laura

„Mă trezesc dimineața și beau un pahar de apă cu lămâie. Nu mănânc pâine. Nu mănânc dulciuri aproape niciodată. Nu-mi plac. Fac sport. Nu mănânc niciodată după ora 18:00. Beau cafeaua fără zahăr. Folosesc produse bio-organice”, mai declara actrița în urmă cu câțiva ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter