Tipuri de cămăși bărbătești – ce cămăși se poartă de Revelion 2023

De Sofia Ionescu, pe

Există mai multe tipuri de cămăși bărbătești ce pot fi alese pentru petrecerea din noaptea de Revelion 2023. Alegerea cămășii se face atât în funcție de stilul personal, cât și de locul în care veți merge. În cazul în care petrecerea este una formală, e cu atât mai important este să știi cum alegi cămașa potrivită.

  • Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Unica.ro. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.

Cuprins

Tipuri de cămăși bărbătești

Cămașa este unul dintre articolele vestimentare esențiale din dulapul oricărui bărbat. Indiferent dacă este om de afaceri, antreprenor, student sau vânzător, există diferite tipuri de cămăși pe care fiecare bărbat trebuie să le aibă în garderoba lui. Hainele pe care le porți, de obicei, spun lumii despre ce fel de personalitate ai și este important să știi ce stiluri sunt potrivite și când. De la cămașa clasică, cu nasturi, până la cămașa casual elegantă, aceste stiluri de cămașă vin în diferite modele, croiuri, lungimi și decolteuri pentru a se potrivi cu diferite ocazii.

  • Cămașa albă este o piesă ce nu trebuie să lipseacă din garderoba niciunui bărbat. Ba dimpotrivă, ea se poate regăsi în mai multe variante, de la casual la elegant.
  • Cămașa elegantă cu manșon pentru butoni este potrivită pentru evenimente speciale, exprimă personalitatea celui care o poartă, iar, pentru un plus de rafinament, butonii pot fi personalizați.
  • Cămașa slim fit cambrată este potrivită atât pentru evenimentele speciale, cât și pentru a fi purtată zi de zi, în funcție de culoare, model și material. Acesta este tipul de cămașă potrivită celor care au trup atletic și vor să-și pună silueta în evidență.
  • Cămașa oxford este un tip de cămașă casual, poate fi în dungi sau carouri și poate fi purtată în ținutele de zi cu zi, mai ales în combinație cu jeans.
  • Cămășile cu guler tunică sunt mai puțin formale. Ele pot fi din in sau bumbac și merg mai degrabă la ținutele lejere.

Cămăși bărbătești elegante pentru petrecerea de Revelion 2023

Dacă vei marca trecerea dintre ani într-un restaurant select sau poate la eveniment special creat cu această ocazie, cel mai probabil se vor purta cămăși elegante.

O cămașă bleumarin slim fit dintr-un material de calitate poate fi alegerea perfectă pentru petrecerea de Revelion. Este o cămașă elegantă, potrivită în orice împrejurare.

Cămașă bleumarin slim fit
Cămașă bleumarin slim fit

De asemenea potrivită pentru petrecerea dintre ani poate fi o cămașă elegantă neagră Joyful, slim fit, care se așază foarte bine pe corp și scoate în evidență silueta celui care o poartă.

 Cămașă elegantă neagră Joyful
Cămașă elegantă neagră Joyful

Cămăși albe bărbătești slim fit

Cămașa albă slim fit e potrivită oricărui eveniment. O poți combina cu jeans sau poți crea cu ea o ținută mai formală, elegantă. Alegerea îți aparține.

Poți alege o cămașă albă model clasic Barotti, o alegere stilată și versatilă în același timp. Este potrivită atât pentru petrecerea de Anul Nou, cât și pentru orice altă ocazie.

Cămașă albă model clasic Barotti
Cămașă albă model clasic Barotti

De asemenea, poți opta pentru o camașă albă bărbătească Kariban. Este 100% din bumbac și are o croială slim fit, astfel că va fi potrivită atât pentru noaptea dintre ani, cât și pentru alte evenimente.

Cămașă albă bărbătească Kariban
Cămașă albă bărbătească Kariban

Cămăși bărbătești casual pentru Anul Nou

Cămășile casual sunt cele mai potrivite atunci când vrei o ținută relaxată, dar care să atragă privirile. Dacă petreci noapte de Revelion alături de prieteni, într-un cadru care nu este neapărat formal, atunci o cămașă casual este alegerea perfectă.

Poți opta pentru o cămașă Pierre Cardin cu imprimeu discret și guler ascuțit. O poți combina atât cu pantaloni chino, cât și cu jeans.

Cămașă Pierre Cardin cu imprimeu
Cămașă Pierre Cardin cu imprimeu

Potrivită pentru o petrecere de Revelion ce nu impune o ținută formală poate fi și o cămașă Colin’s neagră slim fit. E foarte versatilă și poate fi purtată într-o mulțime de combinații.

Cămașă Colin's neagră
Cămașă Colin’s neagră

Cămăși bărbătești fară guler

Cămășile fără guler sau cu guler tunică sunt potrivite pentru ținute lejere. Așadar, dacă vrei să te simți relaxat și comod la petrecerea dintre ani, o astfel de cămașă este perfectă.

Cămașa albă fară guler face parte din categoria casual. Este ușor de purtat și la fel de ușor de combinat. Poate fi purtată cu pantaloni din stofă și cu jeans, atât seara, cât și în timpul zilei.

Cămașa albă fară guler
Cămașa albă fară guler

Tot pentru o ținută relaxată, dar bine gândită, poți opta pentru o cămașă bleu Be You cu guler tunică. O poți considera o investiție bună, pentru că poate fi purtată într-o mulțime de combinații și e potrivită în orice sezon.

Tipuri de cămăși bărbătești - ce cămăși se poartă de Revelion 2023
Cămașă bleu Be You cu guler tunică

Ce tipuri de cămăși bărbătești alegi să porți la petrecerea de Anul Nou este alegerea ta. Este important ca tu să te simți bine, pentru a te bucura din plin și a intra în noul an cu o stare de bine și bucurie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter