Pentru EL: 5 ponturi care te ajută să o ceri de soţie

De Lumea Femeilor, pe

Aţi discutat deja şi v-aţi pus de acord: veţi face pasul cel mare. Însă el tot întârzie să fixeze ziua. şi, implicit, să îţi facă propunerea oficială. Motivul? Nu ştie cum!
Noi îi oferim câteva variante, iar tu ai grijă ca pagina aceasta să ajungă (pur întâmplător) sub ochii lui. Cererea în căsătorie este una dintre amintirile care nu se uită niciodată, aşa că trebuie să fie un momento unic… sau măcar original.

Filmul… iubirii tale

“Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg”. Dacă îţi este teamă că, din cauza emoţiilor, cuvintele nu te vor ajuta, înregistrează-te pe o casetă video. Poţi face cât de multe încercări doreşti, până când eşti mulţumit de rezultat. Propune-i să vedeţi un film! Adu şampania şi două pahare, stinge lumina şi lasă “filmul” să ruleze.

Nu este doar o reclamă!

Ştii unde face cumpărăturile? Vorbeşte cu managerul şi roagă-l să pună o placardă cu cererea ta. Dar să nu fie una banală, personalizeaz-o cu chipul sau cu numele ei, astfel încât să nu creadă că a fost doar o coincidenţă. Cererile făcute în locuri publice sunt cu atât mai de efect cu cât toată lumea participă.

La serviciu

Şeful viitoarei tale soţii este un “căpcăun”? Dacă nu, povesteşte-i că plănuiăşti să o ceri în căsătorie şi roagă-l să o trimită, foarte autoritar, în… luna de miere. Ea nu va înţelege, dar atunci vei intra tu, cu inelul şi cu un buchet enorm de flori.

Ce spune presa?

Publică un anunţ în ziarul pe care îl citeşte, dar ai grijă să fie unul cu toate facilităţile. Scrie acolo textul tău romantic, dar ai grijă să scrii atât numele tău, cât şi pe al ei. Apoi, la micul dejun, pregăteşte ceva şi… dă-i pace. Trebuie să citească presa!

Cu dragoste, zugravul!

Nu crezi că ai nevoie să-ţi văruieşti camera? Urmează, totuşi, o altă perioadă a vieţii tale. Fă-ţi de cap şi desenează un perete întreg cu declaraţia ta. Dacă adaugi muzică, petale de trandafiri şi lumâmări parfumate, rezultatul este garantat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter