Ce să nu-i spui partenerului despre un fost

De Diana Zagrean, pe

Discuţiile despre foste iubiri sunt delicate oricum, dar există nişte lucruri pe care chiar nu trebuie să le afle iubitul tău. Vezi ce să nu-i spui partenerului despre un fost.
 

Cât de des făceai sex cu fostul

Niciun bărbat nu vrea să te vizualizeze nici măcar pentru o secundă în braţele altuia. Mai ales dacă este vorba despre cineva cu care ai făcut sex. Nu trebuie să discuţi cu el detalii intime ale fostelor relaţii, pentru că, dacă stai bine să te gândeşti, nici tu nu vrei să-l vezi zâmbind când vă întâlniţi pe stradă cu fosta lui, nu?

Cum fostul era mai bun decât el la X

Chiar dacă eşti supărată pe el şi vă certaţi, niciodată nu trebuie să-i aduci aminte că fostul se descurca mai bine ca el la ceva. Fie că este vorba de înşurubat un bec, de performanţe sexuale, sau de cum se comporta la mesele în familie, nu trebuie să-l compari niciodată cu un fost.

Cât de bine se înţelegea fostul cu toată lumea

Dacă tot vorbim de mesele în familie, iubitul tău nu trebuie să audă niciodată cât de grozav se înţelegea fostul cu părinţii tăi sau cu prietenii tăi apropiaţi. Bărbaţii sutn destul de nesiguri când vine vorba de rudele şi prietenii tăi şi nu vrei să-l stresezi degeaba, cu presiuni inutile.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter