Află cum să te răzbuni pe un bărbat care te-a înşelat!

De Stela Moisescu, pe

Să-ţi faci singură dreptate poate fi un gest necugetat. Nu şi dacă la final faci un bărbat nepăsător să regrete din tot sufletul că tocmai pe tine te-a făcut să suferi!
Dacă metodele de răzbunare sunt în primul rând legale, iar mai apoi justificate, iar bărbatul respectiv chiar nu merită să scape cu basma curată, atunci te poţi inspira din următoarele metode de răzbunare. Scopul este ca şi tu să ai de câştigat ceva, nu doar să-l faci pe el să piardă…

Următoarele metode de răzbunare promit să-l facă să regrete sigur că te-a înşelat!

Povesteşte-i mamei lui ce a făcut: erai foarte apropiată de mama lui? Atunci asigură-te că îţi iei la revedere de la ea într-o manieră cât se poate de sinceră. Mărturiseşte-i care a fost motivul despărţirii. În fond, n-are sens să-l laşi pe fostul tău să muşamalizeze totul şi chiar să te scoată pe tine personajul negativ în ochii ei. În acest fel, chiar dacă tu ai ieşit din viaţa lui, va fi cineva care să-i reproşeze constant cum a dat cu piciorul unei femei deosebite.

Fii sexy şi provocatoare: imediat după despărţire îţi va mai urmări contul de Facebook, aşa că îi poţi da peste nas cu atitudinea ta nepăsătoare. Ce sens are să-i dai de înţeles că suferi după el? Mai bine fă o schimbare de look, coafură şi vestimentaţie! Postează mai apoi poze cu tine arătând excelent. Și dacă vrei să adaugi puţină sare şi piper pozează-te şi alături de un amic mai sexy, despre care fostul tău nu ştie nimic.

Mergi la întâlnirea cu prietenii însoţită de noua cucerire: ok, să zicem că amicul de mai sus îţi datorează vreo favoare. Roagă-l să ieşiţi în oraş în calitate de posibili iubiţi la o întâlnire unde ştii că va veni şi fostul tău iubit. Aici trebuie să apelezi la ajutorul prietenilor voştri comuni. Poate fi o seară petrecută într-un club, ocazie cu care fostul te poate admira în braţele altui bărbat. Ai grijă însă: nu te săruta cu respectivul! Flirtaţi doar într-un mod inocent, ca şi cum sunteţi la începutul unei relaţii şi nu vreţi să vă grăbiţi. Altfel, îi dai de înţeles fostului că te-ai aruncat în braţele primului venit.
 
Ignoră-i orice încercare de a relua legătura: indiferenţa este cea mai crudă răzbunare şi cea mai eficientă, aşa că ignoră-l când îţi da un sms sau un telefon. Singurul tău răspuns ar trebui să fie scurt şi concis: nu sunt interesată!

Citeşte şi care sunt modurile neinspirate prin care femeile se răzbună pe iubiţii lor!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter