Magia sexuală: ţi-ai pune o dorinţă în timpul orgasmului?

De Stela Moisescu, pe

Când eşti excitată corpul tău este străbătut de un val de energie care poate avea efecte incredibile asupra vieţii tale, dacă ştii cum să îl exploatezi.
Din cele mai vechi timpuri, practicanţii de magie au descoperit că dorinţa sexuală nestăvilită poate fi canalizată spre îndeplinirea altor dorinţe, fie că sunt materiale sau spirituale. Multe ritualuri de vrăjitorie conţineau acte sexuale, considerându-se că dorinţa sexuală amplifică efectul vrăjilor.

În prezent experţii în ştiinţe oculte nu neagă puterea magiei sexuale. „Dincolo de religie sau de autosugestie, sexul este un instrument de magie foarte puternic, poate chiar cel mai puternic.”, susţine  Joseph Max, expert în magie şi autor al cărţii The Chaos Files: Techniques of Chaos Magic.

Magia sexuală care îţi îndeplineşte orice dorinţă

Algoritmul de la baza magiei sexuale este unul foarte simplu: când corpul tău este străbătut de energie sexuală sub efectul excitării, vizualizează lucrul pe care ţi-l doreşti, iar el se va îndeplini!

Joseph Max povesteşte că s-a simţit atras de magie din adolescenţă, pe vremea când ar fi făcut orice pentru a aduce cât mai multe fete în patul lui. Astfel, a început să practice magia sexuală, fără să îşi dea seama.

„Mi-a venit ideea să mă gândesc la o anumită fată în timp ce mă masturbam, sperând că acest lucru o va face să devină atrasă sexual de mine. Când eram pe punctul de a atinge orgasmul, aveam imaginea ei în minte şi vizualizam dorinţa mea de a o atrage din punct de vedere sexual.”

Spre marea lui surprindere, tehnica a funcţionat, iar el şi-a văzut visul cu ochii! A continuat să folosească aceeaşi tehnică şi şi-a îmbogăţit considerabil palmaresul sexual, reuşind chiar să-i sufle iubita unui bun prieten.

Max spune că aceasta a fost iniţierea în magia sexuală pentru el, dar şi o primă lecţie despre etică în magie.

Experţii spun însă că poţi să-ţi îndeplineşti orice dorinţă cu ajutorul magiei sexuale, nu neapărat una de natură sexuală, cum a fost în cazul lui Max.

Orgasmul este momentul cheie în care îţi poţi pune o dorinţă. Când te masturbezi şi simţi că ai atins punctul fără de întoarcere, vizualizează dorinţa ta (care poate fi orice: o mărire de salariu, succesul unui proiect sau achizionarea unei maşini).

În timpul orgasmului creează în minte imaginea dorinţei tale îndeplinite, iar valul de energie eliberat în timpul orgasmului îţi va purta dorinţa, mai departe, în univers. Astfel, măreşti considerabil şansele ca ea să se îndeplinească, fiindcă  a intrat sub influenţa unor forţe mai puternice. Cel puţin aşa susţin experţii în magie sexuală.

Magie sexuală în doi

Poţi practica magia sexuală şi în cuplu. Dorinţele voastre pot deveni realitate (cum ar fi o casă, o nuntă ca-n poveşti), dacă le vizualizaţi în timpul sexului. Cu cât sunt mai puternice sentimentele dintre voi doi, cu atât va fi mai puternică şi energia sexuală pe care o emanaţi. Iar dorinţele voastre vor prinde contur şi savoare!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter