EXCLUSIV! INNA, mai sinceră ca oricând: ce nu îi place la corpul ei

De Bianca Prangate, pe

INNA este una dintre cele mai frumoase artiste din showbiz-ul românesc, însă asta nu înseamnă că este ferită de nesiguranțele obișnuite ale femeilor.

Frumoasa artistă apare pe coperta ediției de august a revistei Unica, într-un pictorial plin de senzualitate și sex-appeal. Ea ne-a oferit un interviu în exclusivitate, vorbind despre lucruri pe care mult timp le-a păstrat în umbră.

Un lucru mai puțin cunoscut de fanii artistei, după cum chiar ea a zis, este că își tunde singură bretonul. Așadar, coafura pe care o admiră fanii ei de pretutindeni este chiar opera ei.

Într-un moment de sinceritate, Inna ne-a mărturisit că în trecut și ea s-a confruntat cu probleme în ceea ce privește imaginea corporală. Întrebată dacă a avut vreodată nesiguranțe pe acest plan, ea a răspuns:

Da, cu siguranță, cred că toate avem. Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal.

Interviul integral cu INNA îl poți citi în ediția de august a revistei Unica, care se găsește deja la punctele de difuzare a presei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter