8 lucruri pe care nu trebuie să le spui niciodată iubitului tău

De Unica.ro, pe

Există lucruri pe nu trebuie să i le spui iubitului tău nici în ruptul capului. Fie că se referă la mama lui, la prietena ta cea mai bună sau la posibilitatea unui divorț ca motiv de panică, cel mai bine ar fi să te gândești de două ori înainte să te exprimi.

Nu-mi place de mama ta

Doamne fereşte să-ţi scape această propoziţie.Bărbaţii au fost întotdeauna fascinaţi de mamele lor. Când se întâmplă să-l enerveze tertipurile mamei sale, folosite ca să-l controleze, să-l manipuleze, străduieşte-te să nu-i dai dreptate sau să-l aprobi. Pentru că, de regulă, acesta este momentul în care „explodezi” şi începi să spui tot ce gândeşti rău despre ea. Cel mai bine este să respiri adânc, să te gândeşti la altceva, să schimbi vorba. Dacă nu poţi, muşcă-ţi limba. Aminteşte-ţi că el poate spune orice despre ea, pentru că este şi va rămâne mereu „mămica” lui. Însă, dacă vei aproba ceea ce spune când este furios, nu-ţi garantăm că relaţia voastră va merge la fel de bine şi pe viitor. Mereu îşi va aminti toate răutăţile pe care le-ai spus despre ea. „Ştiu că o urăşti, aşa că …”Pentru a fi sigură, este bine să aplici această regulă la toate rudele lui de sânge. Păstrează pentru tine sau pentru prietena ta toate opiniile negative referitoare la familia lui, iar viaţa voastră va fi mult mai liniştită. Crede-ne!

Prietenul tău mi-a făcut avansuri

De multe ori, prietenul lui cel mai bun este un tip glumeţ care obişnuieşte să te complimenteze sau să-ţi spună: „Nu mă însor până nu găsesc o fată ca tine”.
Nu este nimic rău în asta, iar soţul tău pare chiar încântat că eşti admirată de prietenul lui. Să presupunem însă că acesta, într-o seară, după mai multe beri, încearcă să te sărute altfel decât prieteneşte sau îţi face anumite propuneri, în lipsa „jumătăţii” tale.
Sfatul nostru este să-l refuzi politicos şi să păstrezi secretul acestei întâmplări. În fond, a greşi e omeneşte, iar dacă le strici prietenia, s-ar putea ca mai târziu să-ţi reproşeze că nu are cu cine ieşi la un fotbal.
Evident, În cazul În care prietenul devine prea insistent, atunci va trebui să-i spui soţului tău şi să găsiţi Împreună o rezolvare.

L-am Înşelat o dată pe fostul iubit

Chiar dacă nu este un tip gelos şi consideră că trecutul tău nu este treaba lui, nu-i povesti niciodată că ai „călcat strâmb” în timp ce erai implicată într-o relaţie anterioară pe termen lung. Nu contează în ce împrejurări s-a întâmplat (erai tânără şi fără experienţă de viaţă sau băuseşi ceva la o petrecere). El nu-şi va aminti decât că eşti În stare să înşeli (cu mai multă sau cu mai puţină uşurinţă) un bărbat. Şi, la o adică, ideea că poţi „recidiva” poate distruge În timp orice sentiment de dragoste. Este adevărat că, într-o relaţie solidă, sinceritatea este extrem de importantă, însă, de cele mai multe ori, este bine ca lucrurile intime şi nu tocmai demne de laudă din trecut să rămână numai pentru tine.
Fii sigură că şi el are câteva lucruri din trecut pe care nu ţi le-a Împărtăşit niciodată.

Prietena mea, Alina, şi-a Înşelat soţul

Faptul că îţi „îngropi” fostele aventuri nu este de ajuns. În general, trebuie să-i demonstrezi că infidelitatea este pentru tine echivalentul crimei; În sensul că ştii despre amândouă că există (doar citeşti ziarele), însă nu cunoşti pe nimeni care să o fii făcut. Prin urmare, chiar dacă ai o prietenă care Îşi Înşală bărbatul, nu-i spune acest lucru soţului tău, nu de alta, dar chiar că se va supăra că eşti Încă prietenă cu ea. Din punctul lui de vedere, dacă nu o condamni, Înseamnă că eşti de acord cu ceea ce face, iar dacă nu eşti de acord cu infidelitatea ei, este obligatoriu să rupeţi prietenia (de parcă el aşa face cănd unul dintre prietenii lui are o amantă).

Nu mai eşti la fel de puternic ca la început

Prin urmare, soţul tău nu mai este la fel de puternic ca în tinereţe. Însă trebuie să recunoşti că nici tu nu mai arăţi ca un fotomodel. Nu-ţi spunem asta pentru a te face să te simţi prost, ci pentru a te ajuta să fii realistă şi să-l apreciezi aşa cum este.
Şi, reţine! Nu muşchii sunt cei mai importanţi, ci afecţiunea pe care ţi-o arată.

Vreau să divorţez

Sunt multe cupluri care, la orice discuţie în contradictoriu mai aprigă, se ameninţă reciproc cu divorţul. Ei bine, este cel mai prost lucru pe care-l poţi spune, dacă îţi iubeşti cu adevărat bărbatul. Nu-i spune că vrei să divorţezi, decât dacă eşti convinsă că acest lucru este inevitabil. Dacă o spui numai pentru că eşti furioasă şi vrei să-l faci să sufere, cu timpul, s-ar putea să creadă că nu-l mai iubeşti sau chiar că ţi-ai găsit alt partener.
Şi, cum majoritatea bărbaţilor sunt orgolioşi, este posibil să-ţi facă o surpriză extrem de neplăcută …

Eu câştig mai mult decât tine

De regulă, bărbaţii câştigă mai mulţi bani decât soţiile lor. Se întâmplă, însă, şi invers. Dacă faci parte din categoria soţiilor care au un venit lunar mai mare decât cel al soţului, fii atentă la ceea ce spui. Chiar dacă nu vor să recunoască, majoritatea bărbaţilor sunt de părere că este normal ca ei să aducă mai mulţi bani în casă, lucru care le oferă o oarecare autoritate, pe principiul „în fond, salariul meu ţine casa…”. În momentul în care avantajul este de partea ta, iar tu Îi reproşezi În fiecare zi acest lucru, nu faci decât să-l jigneşti sau să se simtă un Întreţinut. Acest lucru poate genera certuri interminabile care, În timp, pot şubrezi relaţia.

Cutărică mi-a făcut ochi dulci

Eposibil ca, din când în când, chiar dacă eşti căsătorită de mai mult sau mai puţin timp, să fii tentată să flirtezi, fie cu un coleg de serviciu, fie cu un necunoscut. Este adevărat că nu este cel mai lăudabil lucru peav care îl poţi face, însă nu este nici o crimă. În fond, flirtul este un lucru care pe multe dintre noi le face să se simtă mult mai frumoase şi mai atrăgătoare. Este o confirmare a puterii tale de seducţie.
Prin urmare, este recomandabil să nu-i mărturiseşti bărbatului tău despre glumele sau despre discuţiile tale cu acel „cineva”. Nu de alta, dar, cu siguranţă că nici tu nu te-ai simţi nemaipomenit dacă ai şti că el flirtează cu altă femeie. Probabil că ai exploda sau ai înnebuni. Şi-apoi, un flirt nevinovat nu face rău nimănui.
În fond, chiar trebuie să ştie soţul tău de ce eşti atăt de pasională în ultimul timp?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter