Jocuri erotice în funcţie de siluetă

De Raluca Cristea, pe

Ca să nu îţi mai faci atâtea gânduri în privinţa siluetei când faci sex, Unica.ro are pentru tine cele mai bune soluţii de fiecare dată!

Într-un articol anterior ţi-am prezentat poziţii sexuale în funcţie de forma corpului, iar astăzi citeşti despre jocurile erotice pe care trebuie să le încerci în funcţie de siluetă!

Dacă eşti mai plinuţă

Trebuie să încerci un joc erotic care să te dezinhibe: jocul cu accesorii sexuale. Pe înserat, într-o ipostază aşa, incognito, intră într-un sex shop singură sau împreună cu iubitul tău. Cumpără cătuşe, pene, un inel vibrator pentru penis, o pompă cu vacuum pentru sfârcuri, poate chiar un vibrator pentru tine. Găsiţi o poziţie confortabilă şi încercaţi-le, pe rând, până la orgasm.

Poziţia pentru jocuri erotice sau preludiu care te avantajează este să stai cu spatele drept, pieptul în afara şi picioarele încrucişate ( ca la yoga). Apoi, poţi încerca poziţii sexuale care îţi ascund celulita în caz că ai o astfel de problemă.


Dacă eşti mai slăbuţă

Dacă ai complexul că eşti prea slabă, pune-te în valoare cu jocul erotic al sexului pe roluri. Alege unul din costumele sexy pe care le ai la dispoziţie în sex shopuri sau pe care ţi-l poţi pregăti singură acasă: şcolăriţă, inspectoare, poliţistă, asistentă, medic… Lista este deschisă. Costumul o să-ţi îmbrace pielea şi o să te facă să te simţi sexy şi obraznică, mai ales dacă îţi place ce faci şi te excită.

După jocul erotic cu roluri, încearcă poziţii sexuale ca să îţi modelezi şi să îţi tonifiezi fesele şi coapsele.


Dacă ai sânii mici

Dacă nu-ţi place să îţi arăţi foarte mult sânii, încearcă jocul cu masaj erotic, când tu stai cu faţa în jos. Asigură-te că ai la îndemână ulei călduţ pentru masaj, prosoape moi şi beţişoare parfumate discret şi lasă-l să-ţi facă masaj cum se pricepe el mai bine.

Încearcă poziţii sexuale care să te avantajeze, mai precis poziţii cu penetrare de la spate sau dintr-o parte.

Dacă ai sânii voluptuoşi


Te avantajează poziţiile sexuale în care stai întinsă cu faţa în sus, aşa cum este poziţia Misionarului, sau poziţii în care stai deasupra. În spiritul ideii că stai întinsă sau deasupra, trebuie neapărat să încerci jocuri erotice cu cătuşe sau eşarfe. Ca să eviţi orice neplăcere, cumpăraţi de la sex shop cătuşe din plastic, iar eşarfa, fur-o din şifonier. Trebuie doar să fie moale şi fină. Lasă-te legată la ochi în poziţia Misionarul sau stai deasupra lui în poziţia Călăreaţa legată la mâini cu cătuşe sau eşarfă.

Dacă eşti înaltă


Lungimea corpului îi dă libertate iubitului tău să încerce orice mişcare, mângâiere şi sărut vrea. Tocmai pentru asta trebuie să încercaţi jocul erotic al alfabetului. Pentru că sigur ai trunchiul şi picioarele lungi, spune-i iubitului că ţi-ar plăcea să vă desenaţi cu limba pe corp literele alfabetului. Ideal ar fi să pornească de la gât, să deseneze puţin mai mult pe şolduri şi în zona intimă şi să se oprească la tălpi.

Te avantajează orice poziţie sexuală atât timp cât iubitul tău are aceeaşi sau aproape aceeaşi înălţime ca tine.

Dacă eşti scundă


Te pune în valoare un număr de striptease în lenjerie intimă transparentă şi o sedinţă foto erotică, 2în1 – tu te dezbraci treptat şi el te pozează. Excită-l inventând pe loc mişcări şi poziţii noi pentru fotografiile voastre erotice.

Poziţiile sexuale care te avantajează sunt cele în care stai pe o parte sau deasupra.

Foto:  Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter