Olimpia Melinte, siluetă suplă după doar o lună de la a doua naștere

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 12:53

Olimpia Melinte (33 de ani) a devenit mama unei fiice, Ingrid Maria, pe 22 aprilie 2021. Actrița și soțul ei, Constantin Luca, mai au împreună un fiu, Sasha, în vârstă de 6 ani. Recent, pe Instagram, actrița a publicat mai multe imagini surprinse în parc.

Olimpia Melinte, siluetă suplă după doar o lună de la a doua naștere

„Mamă de doi. Doar că… unul e în tabără, alta la plimbare cu taică’su. Așa că mie mi-a rămas timp de o ședință foto ad-hoc împreună cu Rodica Druță, până ni s-au trezit copiii”, a scris Olimpia în dreptul fotografiilor.

„Arăți extraordinar!; Așa arăți după naștere? Wow, ce bine ai revenit, parcă ești o fetișcană, nu mamă de doi minunați copii!!!; Ești în formă perfectă pentru filmări; Arătați minunat, felicitări!”, au fost doar câteva dintre comentariile postării.

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Sunt adepta sportului, așadar nu prea mă abțin de la mâncat. Sigur, dulciurile nu fac parte din meniul meu zilnic, încerc să am grijă acolo, mai ales că ele fac rău și aspectului tenului. În rest mănânc sănătos și fac sport.

Sunt un om căruia îi place să facă diverse activități fizice în aer liber. Chiar de curând am fost la călărie, de unde m-am întors cu o febră musculară îngrozitoare, dar a meritat”, declara Olimpia Melinte anul trecut, pentru Unica.

Olimpia Melinte, despre nașterea fiului ei: „Tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos”

„Recunosc, la primul copil toate m-au luat pe nepregătite. Nașterea nu a fost deloc așa cum îmi imaginam eu că va fi, ci cu mari dureri și alte peripeții, ca să nu le zic traume, care mi-au dat bătăi de cap și m-au făcut să nu-mi mai doresc încă un copil pentru foarte mult timp.

Citește și:

Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Poate că de-asta am și așteptat șase ani până la al doilea. Aveam nevoie să mă vindec de toată durerea și frica pe care am trăit-o în acele ore petrecute în spital, când eram pe jumătate fără suflare și tot ce-mi doream să știu era că am un bebeluș sănătos și că o să reușesc să mă refac pentru a-i fi alături”, a dezvăluit Olimpia pe blogul personal.

Totodată, actrița a vorbit despre a doua naștere. „A venit și momentul epiduralei. Practic, de asta îmi era cel mai frică! La prima sarcină, anestezia nu a ținut și am simțit totul pe viu, cu multă durere și în același timp frustrare. Acum urma să se întâmple la fel? Doamna doctor Ani Rahimian a venit pregătită cu toate cele necesare.

Aveam deja contracții așa că toată procedura a durat un pic mai mult decât mă așteptam, dar totul a mers așa cum ne-am propus. La un moment dat, din senin parcă, am auzit vocea fetiței mele. A venit pe lume rapid și în cel mai firesc mod, apoi a fost preluată de neonatolog, verificată, a primit nota 10 și a ajuns direct în brațele mele.

Cum mi-a auzit vocea, s-a liniștit. Am stat așa și ne-am privit minute în șir. Era calmă și blândă, s-a lipit de mine ca și cum și-ar fi găsit din nou locul”, a mai povestit actrița din serialul Vlad.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter