Prezentatoarea de la Neatza, Ramona Olaru face câteva dezvăluiri surprinzătoare: „Sala mea se numește Mama Natură. Nu țin niciun regim alimentar”

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Joi, 01 iulie 2021, 11:54

Volubilă, îndrăzneață și incredibil de frumoasă, asistenta emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1, ne demonstrează, cu fiecare apariție că, zâmbetul e cel mai reușit machiaj pe care îl poate purta o femeie, iar buna dispoziție, accesoriul care nu se demodează niciodată.

Must-have în kitul de vacanță

Nu plec în concediu fără o cremă hidratantă la mine și de multe ori aleg gama Bioderma Atoderm, crema de la față de la Khiels și masca de buze Laneige.

Îngrijirea părului după înot

Știu că sună clișeistic, dar răspunsul este cât se poate de sincer: nu folosesc nimic special. Aplic doar șampon și mască de la Kerastase Silver.

Pentru un bronz strălucitor

Aplic uleiul Back to Black pentru bronzare de la Nollive, iar după plajă îmi îngrijesc pielea cu crema Iluminante de la L’Erbolario.

Reguli importante în makeupul sprâncenelor

Să nu le pensăm singure acasă și să ascultăm sfatului specialistului! Lucru pe care eu îl fac de vreo jumătate de an. Pieptănat cu ceară de sprâncene, stilizat și colorat spațiile goale cât mai natural cu ce ne e mai ușor. Creion sau gel.

Prezentatoarea de la Neatza, Ramona Olaru face câteva dezvăluiri surprinzătoare: "Sala mea se numește Mama Natură. Nu țin niciun regim alimentar"

Accesorii care subliniază feminitatea

Inelele! Sunt elemente de bază pentru mine, în orice ținută aș alege.

Din secretele siluetei perfecte

Sala mea se numește Mama Natură. Nu merg la sală, din păcate! Nu țin niciun regim alimentar. Nu am poftă de dulce decât foarte rar și atunci reușesc cumva să țin lucrurile sub control. Și, ca să fac o dezvăluire „șocantă”, nu îmi place ciocolata. Nu sunt fan deloc.

Citește și:
Dua Lipa, poze nostalgice din copilărie. Cum arăta vedeta acum 20 de ani
Alina Pușcaș, îngrijorată pentru copiii ei: „Am conștientizat un lucru foarte grav”
Bianca Drăgușanu, criticată dur de Claudia Pătrășcanu
Când este finala Survivor România 2021 și cât valorează marele premiu

Sursă de bună dispoziție

Pentru mine „Neatza cu Răzvan și Dani” = cinci zile de voie bună. Dar de ce zic eu cinci? Șase! Căci de acum ne vedem și în fiecare duminică, la Antena 1.

Tratamente full body preferate

De obicei, nu am răbdare să urmez un program la salon cap-coadă. Am încercat la un moment dat tratamentele Eximia, dar nu programul full, ci doar vreo patru-cinci sedințe. |n curând mă reapuc, pentru că promite multe.

Anturajul. A fi sau a nu fi?

Evit să leg relații de dragul anturajului. Dacă nu îmi place o persoană nici măcar nu leg o conversație. Păstrez distanța.

Only good vibes

Apreciez persoanele care își dau seama ce anume simt eu cu adevărat și își fac timp să îmi lase pe rețelele de socializare mesaje precum: „o să fie bine”, „te văd o persoană puternică”, „…altfel nu ai fi ajuns unde ești”, „având în vedere locul de unde ai pornit…” și pentru mine e suficient!

foto: Paul Diaconu, Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter