Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 31 mai 2021, 20:38

Le admirăm și ne dorim o siluetă suplă și tonifiată ca a lor. Deseori ne întrebăm ce mănâncă, în ce cantități, cât de des fac mișcare și, în principiu, care este secretul fizicului lor de invidiat. Multe dintre prezentatoarele de televiziune, actrițele și artistele din țara noastră au fost oneste în privința lucrurilor care le ajută să se mențină.

Cum se mențin vedetele în formă? Iată ce fac Andreea Marin, Adina Buzatu și Crina Abrudan

„Mănânc mai puțină carne, iar cu dulciurile încerc să găsesc un echilibru. Prefer dulciurile fără zahăr, există și eu știu să fac”, a declarat Andreea Marin recent, pentru emisiunea Vorbește Lumea.

„Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort când ai o ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată.

Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tău îți va mulțumi. În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”, mai spunea Andreea Marin în 2019, pentru DC News.

„Sunt dependentă de sport. Nu mă duc să fac sport ca să mă întrețin neapărat, pentru mine e o dependență. Trebuie să fac mișcare de trei ori pe săptămână ca să mă simt bine în pielea mea.

Desigur, am și eu grijă ce mănânc. Mai contează foarte tare și buna dispoziție, să te poți odihni, toate contribuie la o formă frumoasă”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu, tot pentru emisiunea Vorbește Lumea.

Citește și:

De unde a pornit conflictul dintre Oana Zăvoranu și mama ei, Mărioara Zăvoranu

Brad Pitt, surprins flirtând cu actrița Andra Day la gala premiilor Oscar 2021

Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir, au aniversat 17 ani de relație

„Am un mare noroc, așa m-am născut, asta este gena mea. Sunt slabă și nu trebuie să mă uit în farfurie să văd ce și cât mănânc. Noroc cu soțul meu, care este pasionat de salate. Zilnic face salate acasă”, a explicat Crina Abrudan.

„Lumea are impresia că mă înfometez sau că mănânc doar broccoli cu iaurt. Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat.

Pe cuvântul meu de onoare că nu fac sport. O singură dată mi-am făcut un abonament la sală, dar aveam probleme cu coloana. Am făcut exerciții pentru mușchii spatelui. Cea mai bună legumă pentru mine este cartoful prăjit cu maioneză”, mai povestea Crina Abrudan în luna decembrie a anului trecut.

„Eu sunt o mâncăcioasă și o pofticioasă și îmi plac ciorbele foarte mult, friptură, mănânc de toate. N-aș putea să zic că am o mâncare preferată. În primul rând, fac sport și nu doar ca să mă mențin, ci ca să am o stare bună”, a mai spus și Adina Buzatu, tot pentru emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter