Ce ai alege: înşelată cu o femeie mai frumoasă sau mai urâtă?

De Stela Moisescu, pe

Nu încape îndoială că Maria Shriver este o femeie stilată, cultă şi întreprinzătoare. Cu alte cuvinte, nu-i lipseşte nimic din ceea ce ar constitui femeia idelă…
… pentru o căsnicie onestă!

Cum se face atunci că Arnold Schwarzenegger a ales să o înşele pe soţia lui cu femeia de mai jos? Este vorba de Mildred Baena, o femeie care a lucrat în casa soţilor Schwarzenegger ca menajeră timp de 20 de ani!

Să zicem că, cel puţin la prima vedere, Mildred Baena pare o femeie cu un aspect fizic şi o educaţie sub Maria Shriver…

Ce ai alege: înşelată cu o femeie mai frumoasă sau mai urâtă?

Potrivit site-ului TMZ, ca menajeră, Mildred câştiga 1200 de dolari pe săptămână pentru treburi casnice: curăţenie, gătit, spălatul rufelor…

Poate că în suma aceasta intră şi o pensie alimentară muşamilizată, pe care Arnold era dator să o ofere menajerei sale. Cum aşa?

Guvernatorul Californiei a lăsat-o însărcinată pe Mildred Baena în urmă cu 10 ani, iar în prezent au un băieţel împreună. Gurile rele spun că aventura dintre cei doi s-ar fi consumat de atunci şi până în prezent, totul sub acelaşi acoperiş cu soţia actorului!

Ne îndoim că Maria Shriver a suspectat ceva, de vreme ce intentează acum divorţul, alegând să pună punct celor 25 de ani de căsnicie „fericită”. Păcat de cariera sa promiţătoare ca jurnalist, pe care a neglijat-o în ultimii ani în detrimentul atribuţiilor ce-i reveneau ca soţie de guvernator.

Nimeni nu îşi poate imagina ce simte o femeie care este bruscată să piardă tot ce a fost de preţ pentru ea. Şi pentru cine?

Nu putem să nu ne întrebăm cum ne-am simţi dacă am fi înşelate cu o femeie precum Mildred Baena. Mai bine? Mai rău?

Să fii înşelată cu o femeie mai puţin înzestrată decât tine din mai multe puncte de vedere,  probabil nu îţi va răni orgoliul (căci amanta nu îţi instigă spiritul de competiţie), dar te va face să te întrebi ce oare este în neregulă cu tine… Cum de partenerul tău a ales să te trădeze cu ea? Ce are ea şi n-ai tu?

Tu ce ai prefera: femeia cu care te-a înşelat să fie mai atrăgătoare sau mai puţin atrăgătoare decât tine?

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter