Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Alex Velea şi Antonia fac senzaţie cu relaţia lor interzisă. Astrele ştiu cel mai bine dacă Antonia şi Alex Velea se potrivesc şi pot renunţa la căsnicie pentru o iubire pătimaşă.

Alex Velea şi Antonia, de la zvon la poveste de dragoste

Presupusa poveste de dragoste dintre Antonia şi Alex Velea ia amploare în fiecare zi. Acum, anumite surse din anturajul cântăreţului mereu pe val şi foarte jamaican în exprimare au declarat în presa românească despre intenţiile lui serioase de a divorţa de Ana-Maria pentru Antonia.
Aceste surse au vorbit şi despre cum îşi caută Alex Velea o locuinţă, deoarece vrea să se mute din domiciliul conjugal, pentru a oficializa relaţia cu Antonia şi a pune capăt mariajului de trei ani cu mulatra geloasă.
Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral
Antonia și Alex Velea au întreținut speculațiile apropiaților și ale presei, apărând din ce în ce mai des unul în compania celuilalt.
În luna mai, cei doi ar fi petrecut împreună două nopți într-un hotel din Iași, că invitați la un eveniment organizat de Radio Zu. Ana, soția lui Alex Velea, ar fi și ea la un pas de divorț, din accelasi motiv.
Ea i-ar fi impus lui Velea să nu mai meargă nicăieri fără ea, însă artistul tot ar fi reușit să plece într-o escapadă la mare, în urmă cu două săptămâni, cu Antonia.
Chiar şi impresarii au încercat să respecte dorinţa soţiei lui Alex Velea şi nu le mai dea apă la moară, trimiţându-i împreună la concerte. Cu toate acestea, inevitabilul s-a produs şi Antonia a fost văzută din nou alături de Alex Velea „frăţiwear”.
Întrebat recent ce simte pentru colega lui, Antonia, Alex Velea ar fi răspuns că „O iubeşte fratele tău foarte mult”.
Citeşte şi Saturnia: Gabriela Cristea, de nerecunoscut. Află câte kilograme are un divorţ
Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral

Antonia şi Alex Velea: un cuplu potrivit din punct de vedere astral?

Născută în luna aprilie 1989, Antonia este o reprezentată de seamă a zodiei berbec. Poate de aici i se trage firea focoasă şi lipsa de inhibiţii când vine vorba de subiecte tabu (cum ar fi bărbaţii însuraţi).
Alex Velea, în schimb, este născut pe 13 mai 1984, adică este un taur veritabil, destul de încăpăţânat şi care nu ţine cont de părerile altora prea mult (nici măcar ale soţiei).
Din punct de vedere astral, cei doi nu au şanse foarte mari să fie fericiţi, deoarece atât berbecii, cât şi taurii sunt firi încăpăţânate, care se aprind repede şi nu lasă de la ei.
În plus, cei doi par a avea mai degrabă o aventură pasională, pentru că sunt încă implicaţi în alte căsnicii şi pentru că li s-a interzis să fie împreună. Saturnia nu crede că relaţia dintre Antonia şi Alex Velea va dura prea mult.
Saturnia: Alex Velea şi Antonia, un cuplu controversat. Vezi dacă se potrivesc astral
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Citeşte mai departe şi află dacă Alex Velea şi Antonia au şanse, din punct de vedere astral, să fie fericiţi împreună, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter