Idei de flirt pentru femeile care au o relaţie serioasă

De Stela Moisescu, pe

Din păcate, se pune prea des întrebarea: „Întrec măsura dacă flirtez când sunt implicată într-o relaţie serioasă?” Sigur că nu, dacă flirtezi cu iubitul tău!
Problema e că multe femei exclud ideea de a mai flirta cu partenerul de viaţă, atunci când relaţia a intrat pe un făgaş stabil.

Asociem flirtul cu un risc pe care ni-l asumăm în ideea că de partea cealaltă ne aşteaptă un premiu surpriză. Evident, a defăcut demult cadoul în cazul unei relaţii serioase. Ceea ce nu ştim este că, în ciuda aparentei monotonii, mai există suprize de descoperit chiar şi în cazul unui partener de cursă lungă.

Francis K. Githinji, expert în dating, susţine că flirtul este vital în orice relaţie. „Sunt mulţi oameni care consideră că flirtatul este normal să se petreacă doar în faza de tatonare dintre parteneri, când relaţia nu este un fapt cert. Tocmai de aceea atâţia oameni ajung să încheie relaţii serioase, pentru a căuta atracţii de moment. Flirtând cu iubitul, oricât de lungă ar fi relaţia voastră, obţii ceea ce îţi doreşti, fără ca vreunul dintre voi să-şi dorească altceva.”

Specialistul spune că flirturile aduc nişte schimbări fenomenale într-o relaţie intrată în rutină. Flirturile vă energizează şi sexual şi emoţional. Pe de o parte menţin vie atracţia sexuală, iar pe de altă parte vă fac să vă simţiţi apreciaţi şi iubiţi. Flirtând cu iubitul, deşi aveţi o relaţie de lungă durată, veţi experimenta un altfel de intimitate în cuplu, vă promite Francis K. Githinji.

Noi îţi propunem câteva moduri inedite în care poţi flirta cu iubitul tău, pentru a retrăi emoţiile de la începtul relaţiei voastre.

În primul rând, în plan sexual, asigură-te că iei din când în când iniţiativa, dar că te şi laşi mai greu uneori. Propune-i să faceţi dragoste sau treci direct la acţiune atunci când se aşteaptă mai puţin. Mai apoi, aşteaptă să vină el cu următoarea propunere, şi când o face, prefă-te uşor indecisă. În acest fel îi dai de înţeles că îl doreşti, dar că nu eşti disponibilă tot timpul.

Flirturile de la începutul unei relaţii se petrec de obicei într-un cadru distractiv, aşa că, dacă vrei să flirtezi cu iubitul tău, asigură-te că există o atmosferă propice. O idee ar fi să îl inviţi pe iubitul tău să dansaţi în oraş.

Dacă aţi ieşit cu mai mulţi prieteni nu ezita să flirtezi cu iubitul tău de faţă cu toată lumea, dar într-un mod mai subtil. Îl poţi complimenta şi îl poţi privi seducător, aşa cum o făceai la început când nu îţi puteai lua ochii de la el.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter