5 farse cu care să îţi păcăleşti iubitul de 1 aprilie

De Stela Moisescu, pe

Azi este 1 aprilie, prilej de mare sărbătoare pentru orice femeie un pic mai cârcotaşă, care doreşte să-i dea ceva emoţii iubitului ei. Problema este că de Ziua Păcălelilor…
… toată lumea are garda sus şi este pregătită să deconspire orice tentativă de farsă.

Noi îţi propunem 5 farse geniale, care nu îi vor da de bănuit şi care te vor ajuta să afli mai multe despre caracterul iubitul tău, dar şi despre ce simte el pentru tine.

1. Testul de sarcină fals pozitiv

Da, este vorba de un test care a ieşit negativ (sau poate că tu vei avea parte de o surpriză aici) şi pe care tu, cu un marker de culoare roz sau albastră, îl vei transforma într-unul pozitiv, trasând o altă linie, lângă linia deja existentă. Simplu şi eficient! Mai apoi, ieşi din baie cu o faţă inexpresivă şi flutură-i testul prin faţa ochilor aşteptând reacţia lui. E ocazia perfectă să-i testezi dur intenţiile în relaţia cu tine, spunându-i mai apoi că a fost totul doar o farsă. Nu uita să-i critici simţul umorului, dacă nu gustă gluma…

2. Maria sau amantul?

Cu această glumiţă vei afla câtă încredere are în tine şi cum reacţionează la gelozie. Iată ce trebuie să faci cu ajutorul unui bun prieten, neapărat de sex masculin: spune-i iubitul tău că diseară te vezi în oraş cu Maria, o amică şi că o să ajungi târziu acasă. Mai apoi, salvează numărul de telefon al amicului tău cu numele Maria. Roagă-l să te sune. Când sună „Maria” prefă-te că eşti ocupată în altă cameră şi pune-l pe iubitul tău să răspundă la telefon. Amicul tău va trebui să fie pe fază şi când îşi dă seama că prietenul tău a răspuns să zică repede ceva de genul „Bună iubita, deci ne vedem diseară?” Hmm, de aici va trebui să improvizezi!

3. Pisica Sfinx, o investiţie de viitor

Dacă locuieşti cu iubitul tău este un bun prilej să-i tulburi puţin liniştea sufletească. Farsa următoare îi va testa răbdarea, în mod sigur! Acum ai ocazia să vezi cum reacţionează iubitul tău când este cu adevărat nervos. Ia-l frumos de umeri şi spune-i că tu ao comandat ceva drăguţ de pe internet. Du-l la monitor şi arată-i o pisică sfinx, din aceea fără păr. Spune-i că îţi doreai de mult timp un animal de companie, pe care să-l creşteţi împreună, aşa, ca pregătire pentru când o să aveţi un copil. Şi dacă n-a sărit în sus când a auzit de copii, adaugă că minunăţia de pisică a costat vreo 800 de euro, dar e o investiţie bună, căci o s-o aveţi ani de zile cu voi!

4. I-ai vopsit toate hainele roz…

Ia un tricou alb la care nu mai ţine şi pune-l la apă cu un material roz, care iese sigur. Când ajunge acasă spune-i că i-ai băgat toate rufele la maşină şi că au păţit un mic accident: au ieşit toate roz şi îi arăţi dovada. Să vedem cum va aprecia intenţiile tale bune!

5. La ce e bun epilatul?

Îţi propunem să-l inviţi pe iubitul tău la o discuţie serioasă despre viitorul vostru. Spune-i că îţi doreşti să duci o existenţă mai bio şi să te contopeşti cu natura. De aceea, vei face nişte mici schimbări în stilul tău de viaţă şi speri că el te va înţelege şi te va susţine: după ce îi precizezi că vrei să devii vegetariană şi că te-ar ajuta ca şi el să renunţe la preparatele din carne pentru tine, precizează-i şi că vei renunţa la farduri, ojă, vopsea de păr… şi epilat!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter