Este sau nu pregătit de însurătoare?

De Mia, pe

În ziua de astăzi, bărbaţii par să se maturizeze tot mai greu, din mai multe puncte de vedere, nu doar din cel al carierei, al independenţei sau al relaţiei de cuplu. Te iubeşte, relaţia voastră a evoluat încet, dar sigur, însă nu se întâmplă ceea ce-ţi doreşti tu – nu te cere de soţie.
În prezent, tinerii se mută de acasă tot mai târziu, din comoditate. Îşi găsesc locuri de muncă tot mai târziu, din dorinţa de a mai copilări încă puţin, nu se simt pregătiţi încă să se arunce în rutina de adult. De aceea şi tot mai puţine cupluri se căsătoresc şi devin părinţi la peste 30 de ani. Căsătoria şi familia nu mai sunt la fel de importante acum şi putem spune chiar că oamenii au devenit mai egoişti. Iată patru semne care îţi arată că iubitul tău încă nu este pregătit să te ceară de soţie:
El, singur
Te găseşti adesea făcând planuri cu el sau mereu trebuie să depui efort ca să îţi faci loc în programul său încărcat din weekend – acesta este un semn clar că încă nu este pregătit pentru un angajament atât de mare. Sunteţi oameni diferiţi, dar după un anumit punct în relaţia voastră, deja ar trebui să gândiţi ca un tot unitar. Dacă el gândeşte în continuare doar în termeni de „eu”, nu o face din răutate, ci pur şi simplu nu este pregătit să se vadă parte dintr-un întreg.
Eşti dependentă de bărbaţi? 10 semne care îţi dezvăluie acest lucru
Evită orice situaţie incomodă
Nimănui nu îi place să meargă la o cină cu familia partenerului de viaţă, mai ales dacă se poate simţi incomod. Dacă el ar fi pregătit pentru un angajament atât de important, cum este căsnicia, ar rezista prin toate întâlnirile cu familia sau prietenii tăi, semn că s-a maturizat destul de mult să facă acest sacrificiu de dragul tău. Pe de altă parte, dacă se ascunde din momentul în care îl inviţi la cină, în mod evident este imatur din punct de vedere relaţional şi are nevoie de mai mult timp pentru a se simţi confortabil în relaţia voastră de cuplu.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter