Obiceiuri sexuale neobişnuite ale vedetelor

De Adina Radu, pe

Când vine vorba de iubire, romantism şi sex, poate vedetele nu sunt cel mai bun exemplu de urmat în viaţa de zi cu zi. Pe lângă faptul că aleg să îşi spele rufele murdare în public, poate nici alegerile pe care le fac nu sunt cele mai bune, mai ales dacă le fac „de ochii lumii”. Cu toate acestea, unele celebrităţi sunt fericite în căsniciile lor care au început în feluri ciudate:
Mariah Carey şi Nick Cannon
Nick Cannon a cerut-o de soţie pe cântăreaţa Mariah Carey în urmă cu cinci ani, însă nu în modul tradiţional, ci i-a oferit un inel de jucărie, cu o piatră imensă de zahăr, în care se afla şi adevăratul inel de logodnă – pe lângă cele foarte multe calorii ale bomboanei. Pe lângă faptul că artista a acceptat imediat, a creat şi primul său parfum, inspirat de ideea lui Cannon – „Lollipop Bling”. Cei doi s-au căsătorit în 2008 şi par foarte fericiţi împreună, alături de cei doi copii ai lor, Moroccan şi Monroe.
Kristin Cavallari şi Jay Cutler
Vedeta de reality show, Kristin Cavallari şi fostul ei logodnic, Jay Cutler, s-au despărţit la scurt timp după ce s-au logodit, dar până la urmă şi-au dat seama că nu pot trăi separaţi şi s-au împăcat. Cutler a cerut-o din nou în căsătorie pe Kristin printr-un SMS, iar după ce ea a acceptat, tot printr-un mesaj, el i-a trimis un e-mail cu un inel cu diamant pe care i l-a şi cumpărat. Nişte romantici, amândoi, nu-i aşa?

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter