Nick Cannon, declarații uluitoare despre fosta lui soție, Mariah Carey: „Nu este umană. Este un dar de la Dumnezeu”

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 martie 2023, 15:20

Nick Cannon a făcut declarații uluitoare despre Mariah Carey, care i-a fost soție timp de șase ani și care i-a dăruit doi copii. Cuplul a divorțat în 2014.

Comediantul încă suspină după celebra cântăreață. Acesta a numit-o pe Mariah (53 ani), „iubirea vieții mele”, în timpul unui interviu acordat recent.

Nick Cannon, declarații de iubire la adresa fostei soții, Mariah Carey

Nick Cannon (42 ani) a dezvăluit că întotdeauna a fost îndrăgostit de Mariah Carey, încă de când era un copil. Iar peste ani a ajuns să îi fie soț și chiar tatăl copiilor ei.

„Aveam 12 ani și postere cu Mariah Carey pe pereți, iar apoi devine soția mea. Și este cea mai interesantă persoană pe care am cunoscut-o”, a afirmat Cannon, citat de People.

Comediantul și Mariah Carey au fost căsătoriți din 2008 până în 2016 și au împreună doi copii gemeni, Monroe și Moroccan.

Citește și: Nick Cannon, tată pentru a noua oară. „Timpul s-a oprit”

„Primesc mult din această dispoziție încântătoare de la ea. Este mereu fericită, îi pasă de ceilalți. Indiferent ce se întâmplă în viață. Eu mă gândesc mereu: „Uau, o persoană chiar poate să fie așa și să nu permită energiei negative să intre în spațiul ei”. Când am aflat asta am realizat cât de remarcabilă este”, a mai spus Nick Cannon.

„Această femeie nu este umană. Este un dar de la Dumnezeu”, a precizat fostul soț al artistei.

Deși au divorțat, Nick Cannon și Mariah Care continuă să se susțină reciproc și să aibă grijă de copiii lor.

Citește și: Mariah Carey, cu fiica ei pe scenă înainte de Crăciun. Imagini cu gemenii artistei

Despre faptul că își cresc împreună gemenii în pofida divorțului, a vorbit și Mariah Carey, în anul 2019.

„Cred că eu și Nick ne descurcăm foarte bine cu educația copiilor, mai ales pentru că am rămas prieteni și vorbim unul cu celălalt”, a afirmat atunci artista.

Carey și Cannon și-au refăcut viețile după divorț

Atât Mariah Carey cât și Nick Cannon și-au refăcut viețile după ce au divorțat. De șase ani, artista are o relație cu Bryan Tanaka, iar comediantul spune că nu intenționează să intervină în niciun fel.

„Tipul este uimitor cu copiii mei și avem reuniuni familiale și facem lucruri împreună, așadar îl respect. Dar să fim sinceri, (Mariah) este iubirea mea de vis. Este o persoană pe care o voi iubi mereu”, a declarat Cannon anul trecut.

Citește și: Mariah Carey, dată în judecată de fratele ei pentru defăimare

„Cred că, din cauză că sunt un romantic adevărat, cred în iubire și permit capsulelor iubirii să fie parte din viața mea. Niciodată nu voi avea o iubire ca cea pe care am avut-o cu Mariah”, a subliniat comediantul.

„A fost ca o adevărată poveste cu Mariah”, a mai spus Nick Cannon, care și el și-a refăcut viața amoroasă.

Citește și: Mariah Carey, dezvăluiri șocante despre copilăria ei: „Sora mea m-a drogat”

Anul trecut, Cannon a devenit din nou tată de gemeni, după ce Abby De la Rosa i-a adus pe lume pe Zion Mixolydian și Zillion Heir. După doar o lună, comediantul a devenit din nou tată, când Alyssa Scott l-a născut pe Zen. Din păcate, micuțul a fost diagnosticat cu cancer cerebral și a decedat pe 5 decembrie.

Nick Cannon mai are doi copii, cu Brittany Bell, pe Golden Sagon, de 5 ani, și Powerful Queen, de 18 luni.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Nick Cannon și Mariah Carey

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter