Dragoste şi sex: Ce faci când apare un fost iubit?

De Lumea Femeilor, pe

De ceva vreme, ai o relaţie în care totul e perfect. Într-o zi, însă, te sună un fost iubit, alături de care ai trăit o poveste de dragoste intensă. Nu mai ştii nimic de el de ani de zile. Îţi spune că vrea să te vadă. Ce faci?
 

IEŞI CU EL LA O CAFEA

Primul impuls este să refuzi să-l vezi, dar curiozitatea este mai mare, aşa că alegi să te întâlneşti cu el la o cafea. Eşti sigură pe tine şi vrei să-i transmiţi şi lui acest lucru. Îi spui că ai avea o oră pentru el într-o pauză de la serviciu. Nu ţi-a spus ce anume vrea de la tine şi, pentru că v-aţi despărţit în condiţii civilizate, accepţi invitaţia lui cu gândul că poate are nevoie de ajutorul tău. Nu te gândeşti deloc să reiei legătura cu el pe viitor, ci doar să afli câte ceva despre o persoană care ţi-a fost foarte apropiată cândva.

EXCLUZI ORICE ÎNTÂLNIRE

Nici nu vrei să auzi de o asemenea întâlnire. Consideri că anii pe care i-aţi petrecut împreună au fost o totală pierdere de timp, aşa că nu mai vrei să-ţi iroseşti nici măcar un minut ascultându-i poveştile. Cum îi auzi vocea la telefon, te enervezi şi, oricât ţi-ar spune el că s-a schimbat şi că este o altă persoană pe care ar vrea să o cunoşti, nu ai încredere. În cazul în care relaţia voastră anterioară a fost conflictuală, şansele ca acum să fie altfel sunt minime. Pentru tine este doar un bărbat din trecut.  Aşadar, chiar dacă ai fi tentată 5% să-l revezi, vei spune un NU hotărât şi îi vei cere să nu te mai caute niciodată.

ABIA AŞTEPŢI SĂ-L REVEZI

Da, ai o relaţie stabilă, eşti cu un bărbat care te iubeşte şi pe care îl iubeşti, însă nu ai uitat niciodată povestea de dragoste pasiona–lă de acum câţiva ani. Nu o dată ţi s-a întâmplat să te gândeşti la fostul iubit, dar nu ai avut curaj să-l cauţi. Aşa că acum, când te-a sunat el, îţi spui că tu nu greşeşti prea tare dacă-l întâlneşti. Abia îţi ascunzi emoţiile şi entuziasmul şi nu mai poţi gândi raţional. În definitiv, e doar o întâlnire, îţi spui. Fii temperată şi, înainte de întâlnire, gândeşte-te cât de importantă e relaţia ta actuală.

ÎNTÂLNIRE ÎN TREI

Eşti corectă şi nu-ţi plac situaţiile ambigue, aşa că îi spui fostului că, dacă doreşte să te vadă, vei veni cu partenerul tău actual. Dacă va accepta, cu siguranţă vrea ceva de la tine, pentru că, altfel, această combinaţie nu poate duce decât la o seară în care nici unul dintre voi trei nu se va simţi confortabil. Ţie ţi se poate părea o soluţie acceptabilă dar, în ceea ce-i priveşte pe ei, fiecare va fi rănit în orgoliu, iar tu te vei alege doar cu discuţii inutile.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter