Cât de bine se potrivesc la pat cuplurile celebre

De Stela Moisescu, pe

Dragostea pluteşte în aer vara aceasta, iar vedetele ştiu cum să o celebreze. Kate şi Will au avut parte de o nuntă ca-n poveşti, Kim Kardashian s-a logodit cu iubitul ei…
… după doar câteva luni de relaţie şi nunta va avea loc foarte curând, pe 20 august, iar Jennifer Lopez şi Marc Anthony se bucură ca-n prima zi de căsnicia de şapte ani!

Având în vedere că îşi expun atât de public vieţile amoroase, nu ne rămâne decât să ne întrebăm care este secretul fericirii? Unii ar spune că cele trei cupluri sigur se bucură de cele mai fierbinşi partide de sex. Aşa să fie?

Află dacă sunt sau nu compatibile în plan sexual cele mai în vogă cupluri!

Kate şi Will: potrivire scrisă în stele

După cum vezi şi în imaginea de mai jos, Kate şi Will formează un cuplu elegant şi romantic. Au o relaţie de mai bine de 10 ani, aşa că obiectivele aparatelor foto nu îi mai surprind ţinându-se de mână sau sărutându-se cu patimă.

Acum iubirea lor li se citeşte doar în priviri, Cei doi păstrează distanţa, dar se fixează cu privirea şi îşi zâmbesc cu subînţeles. În plus, se ştie că Will şi Kate au fost mai întâi buni prieteni, pe vremea studenţiei, când au fost şi colegi de apartement. Aşa că nu atracţia sexuală a fost cea care i-a adus împreună.

În plan astrologic, există o compatibilitate ideală între cei doi. Kate Middleton este în zodia Capricorn, iar prinţul William s-a născut în zodia Rac. Cele două semne zodiacale se află la poli opuşi şi se completează de minune. Kate este o femeie matură şi responsabilă, iar sensibilul Will are nevoie de o parteneră loială şi de încredere. Între cei doi există mai degrabă o atracţie emoţională şi o prietenie solidă, care dă naştere unor momente intime cu totul şi cu totul deosebite!

În plan sexual Kate este cea care dă tonul, potrivit astrelor, iar Will este cel care aduce în pat romantismul.

Cât de bine se potrivesc la pat cuplurile celebre

Află pe a doua pagină cât de bine se potrivesc la pat Kim Kardashian şi logodnicul ei!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter