Cinci motive pentru care merită să te împaci cu fostul de sărbători

De Diana Zagrean, pe

Paştele e o Sărbătoare a iertării, a păcii interioare şi a iubirii de aproape. Să fie acesta un moment bun să te împaci cu fostul? Vezi câteva motive pentru care merită să te împaci cu fostul de sărbători.
 

1. Împăcarea…moarte n-are

Dacă tot eşti singură de sărbători şi familia e plecată în concedii, sau pe la rude, în vizită, de ce să petreci singură?
În plus, noaptea de Înviere este un bun motiv să vă întâlniţi şi să vedeţi dacă ce vă unea mai există, dacă mai aveţi vreo urmă de dragoste unul pentru celălalt.

2. Masa de Paşte e mai veselă

Gândeşte-te: nu numai că scapi de remarcile răutăcioase ale rudelor, cum că fetele singure de vârsta ta ar trebui să nu ştiu ce, dar parcă şi mâncarea e mai bună când ai pe cineva alături.
Şi în fond, cine ştie mai bine să te apere atunci când refuzi să mănânci miel, pentru că eşti vegană de 2 ani, dacă nu cel care ţi-a fost alături şi ţi-a cumpărat quinoa la 12 noaptea?

3. Scapi de bârfă

Din păcate, să vii singură la masa de Paşte când fraţii tăi şi verişoarele sunt căsătoriţi şi cu copii, nu e singura problemă.
Rudele vor vorbi într-una despre cum „săraca de tine” nu ai reuşit să găseşti şi tu un băiat bun. Şi întotdeauna pun întrebări jenante.

4. Te cunoaşte cu tot cu familia nebună

Mesele de sărbători sunt printre cele mai stresante momente din viaţa noastră. Tensiunea familiei împreună, vechile lupte pentr putere, ierarhie, prefeinţe şi orgolii, toate sunt înghesuite pe o perioadă scurtă, într-un spaţiu mic, la aceeaşi masă.
Pentr unii, aceasta este reţeta sigură pentru dezastru şi certuri cu monştri vechi, scoşi de la naftalină de spaţiul restrâns şi alcoolul de pe masă.
Dar fostul tău ştie deja toate astea, a mai participat şi a mai răbdat, deci poţi să mergi relaxată.

5. Te îngraşi mai puţin

Dacă mergi singură la mama sau bunica de Paşte, ştii ce urmează: feluri de mâncare grase, multe dulciuri (pască, cozonac, că doar sunt tradiţionale, mamă!). În plus, depresia singurătăţii te poate împinge să suplimentezi porţiile şi să îţi îneci amarul în mii de calorii şi alcool, că doar familia a făcut stoc serios.
Dacă eşti cu el şi abia v-aţi împăcat, ai un motiv să fii mai atentă la siluetă. Doar nu vrei să vadă cât de stresată eşti şi Cuma răţi dupa cinci feluri cu miel şi câteva felii de cozonac.
Sursa foto: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter