Ce spune actorul lui preferat despre el

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii îşi aleg modele în funcţie de celebrităţile cu care se identifică şi cele cu care şi-ar dori să semene mai mult. Vezi ce spune actorul lui preferat despre el şi află-i slăbiciunile secrete.
 

Robert Downey Jr.

Ce spune actorul lui preferat despre el
Dacă îi place Robert Downey Jr., există două variante: fie a auzit că toate femeile îl adoră, pentru că e băiat rău şi asta vor toate femeile, fie i-a plăcut foarte mult să se viseze Iron Man când era mic.
Oricare din variante ar fi cea bună, pentru tine, viitorul nu sună bine, deoarece atât actorul, cât şi personajul Tony Stark erau destul de încrezuţi şi fustangii. Ca să nu mai amintim de droguri.

Chris Hemsworth

Ce spune actorul lui preferat despre el
Dacă îi place blondul cu ciocan din Thor, înseamnă că vrea să fie puternic şi viking, adică sălbatic şi neînfricat, adică toate chestiile alea care defineau bărbăţia înainte de apariţia francizei Twilight.
Este un tip destul de clasic de bărbat, care crede că dacă eşti bărbat nu ai voie să plângi niciodată, că nevasta trebuie să-ţi facă ciorbă şi că forţa fizică e cheia succesului. Probabil merge mult la sală, ceea ce nu e chiar rău.

Gerard Butler

Ce spune actorul lui preferat despre el
Dacă actorul lui preferat e Gerard Butler, înseamnă că visează la Mădălina Ghenea. Glumesc. Probabil că vrea să fie bărbatul ideal: puternic, bun la război, dar romantic şi inteligent foc. Cum să-l condamni pentru astfel de dorinţe? Mai bine îl încurajezi.

Colin O’Donoghue

Ce spune actorul lui preferat despre el
Dacă îi place băiatul ochios din „A fost odată ca niciodată”, înseamnă că e gay. Din nou, o glumă (ce bărbat se uită la un serial de pe un post de dive?).
De fapt, dacă vrea să fie copia lui Captain Hook, probabil că a vrut să fie Jake Gyllenhaal, dar mai frumuşel şi mai tânăr. Adică un tip sensibil, puţin ciudat şi cu ochi superbi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter