Ce poţi învăţa din relaţiile avute de Jennifer Aniston

De Stela Moisescu, pe

Jennifer Aniston are în palmares o mulţime de relaţii eşuate la cei 42 de ani ai săi, iar acum se îndreaptă către un nou eşec sentimental. Actriţa a început o idilă…
… cu actorul Justin Theroux, căruia a reuşit să-i succească minţile pe platourile de filmare ale filmului „Wanderlust”. Păcat că la începutul filmărilor actorul era încă implicat într-o relaţie de 14 ani cu altă femeie!

Gurile rele spun că idilă cu Jennifer Aniston a fost motivul separării lui Theroux de fosta iubită. Se pare că Jennifer Aniston calcă pe urmele Angelinei Jolie, despre care s-a spus că ar fi destrămat căsnicia lui Jennifer cu Brad Pitt.

După atâtea relaţii eşuate Aniston declară că nu şi-a pierdut speranţa în iubire.Dimpotrivă, caută să înveţe din greşeli. Şi tu poţi învăţa din greşelile actriţei…

Iată ce poţi învăţa de la cele mai importante relaţii ale lui Jennifer Aniston!

Relaţia cu Brad Pitt

Îţi vine să crezi că între cele două imagini de mai jos este o diferenţă de cinci ani? Desigur, nu luăm în considerare calitatea imaginilor şi blugii purtaţi de Jennifer… Prima imagine datează din anul 1999, când Pitt şi Aniston erau de doar câteva luni împreună, iar a doua înfăţişează cuplul pe covorul roşu în anul 2004, cu câteva luni înainte de divorţul celor doi.

Cuplul de aur al Hollywood-ului radia de fericire chiar şi cu puţin timp înainte de despărţire. În 2005 Jennifer Aniston şi Brad Pitt divorţează, citând drept motiv „nepotrivire de caracter”. Desigur, presa o cita pe Angelina Jolie, alături de care Brad Pitt filma pelicula „Mr. & Mrs. Smith” în acelaşi an. La scurt timp cei doi îşi recunosc povestea de iubire.

Un alt motiv vehiculat al despărţirii este şi faptul că Aniston nu îşi dorea la acea vreme copii, spre deosebire de fostul soţ. Actriţa, care încheiase filmările la serialul Friends îşi dorea să se afirme şi pe marele ecran, iar un copil i-ar fi dat planurile peste cap.

Aşadar, chiar dacă azi lucrurile merg excelent între tine şi iubitul tău, e cazul să trasaţi planuri comune pe termen lung. Dacă nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, s-ar putea ca tentaţiile, care oricum sunt la tot pasul, să vă pună piedici. În orice caz, într-o lume practică şi pragmatică, se pare că iubirea nu poate susţine o relaţie. Este nevoie de interese comune pentru a vă feri relaţia de pericole. Altfel, apare tentaţia de a căuta ceea ce îţi doreşti la altcineva.

Ce poţi învăţa din relaţiile avute de Jennifer Aniston

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter