Test: află ce fel de iubit este în funcţie de numele lui

De Stela Moisescu, pe

Unii lingviştii cred cu tărie că fiecare sunet emis la rostirea unei litere simbolizează un fapt sau o stare. Joseph Gilbert explică în felul următor: „Uitaţi-vă la…
… cuvintele care încep cu grupul de litere st: stai, start, stop, stinge. Acest grup de litere semnifică ceva pragmatic, abrupt…”

Dincolo de teoria lingvistică, sigur ai remarcat şi tu influenţa numelui asupra personalităţii celor din jurul tău. Bogdan pare mai degrabă numele unui tip rebel, Gabriel, numele unui tip glumeţ, Marius, numele unui tip reţinut, iar Paul numele unui tip macho.

Dacă eşti de părere că numele autohtone masculine ar putea intra în nişte arhetipuri, te invit să arunci un ochi pe testul de mai jos. Vei afla mai multe despre iubitul tău în funcţie de prenumele său, cu care se indentifică dintotdeauna.

Testul constă în a vedea ce semnifică fiecare literă din prenumele său, consultând lista de mai jos. Astfel, vei afla mai multe despre caracterul lui şi despre cum se comportă într-o relaţie!

A: este entuziasm şi plin de vitalitate, se implică mereu în activităţi noi şi ştie cum să îşi depăşească timiditatea, nu s-ar teme să locuiască pe alt continent, dacă jobul i-o cere.

B: nu acordă atenţie detaliilor şi nu gândeşte înainte să acţioneze, spune direct ceea ce gândeşte, fără să ia în seamnă sentimentele altora, este incăpăţânat şi are un curaj ieşit din comun.

C: are mult bun simţ, este inteligent şi foarte probabil un leader în cariera pe care şi-o alege, ştie cum să se raporteze la oameni şi să-i facă să se simtă înţeleşi, fără să-i ajute propriu-zis cu ceva.

D: analizează lucrurile atât de tare încât ajunge să se descurajeze singur, poate avea un sentiment de inferioritate uneori.

E: mai timid la început, dar îi trece cu timpul, încearcă să pară secretos şi egoist într-o relaţie, pentru ca puterea să fie la el, este foarte ambiţios şi ştir să fie diplomat atunci când şi-o doreşte.

F: îi place munca în echipă şi îşi doreşte ca lucrurile să fie mereu corecte şi echilaterale, nu-l deranjează că nu conduce el de fiecare dată, căci mizează pe egalitate şi înţelegere.

G: îi plac activităţile în aer liber şi are nevoie ocazional de libertate, este genul de bărbat care caută în orice lucru o logică şi ccare nu se stresează decât foarte greu.

H: este un tip artistic, pasionat de latura spirituală a lucrurilor, are mereu un ideal pe care doreşte să-l atingă, oricât de îndepărtat ar fi el.

I: îi plac lucrurile stabile, imprevizibilul îl sperie, este axat pe viaţa de familie şi poate confunda dragostea cu obişnuinţa.

J: este un bărbat intuitiv şi inventiv, pe care poţi conta oricând.

L: este condus de instincte sexuale puternice, este genul de bărbat ogolios, care devine foarte repede invidios.

M: este un tip indulgent, care pune confortul şi starea de bine, mai presus de orice, este axat pe câştiguri materiale, care să-i ofere siguranţă.

N: este irascibil şi indecis, pentru că se teme de diverse lucruri.
O: este un prieten loial, şi un visător în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, are o doză de egoism şi tinde să fie leneş, dacă îi lipseşte motivaţia.

P: este un bărbat cu abilităţi deosebite, care îl ajută să aibă o carieră impresionantă, chiar dacă vorbim doar de aspectul lui fizic atrăgător.

R: deţine putere de persuasiune, are talent oratoric şi este predispus la câştiguri materiale substanţiale, ar putea fi un bun politician.

S: este un tip original, uşor răutăcios, cu prezenţă de spirit, care ştie cum să comunice cu mai multe tipuri de persoane, astfel încât să cucerească pe fiecare în parte, este schimbător şi plin de curaj, motiv pentru care adoră să rişte.

T: are multă imaginaţie, este efervescent, nerăbdător şi caută să fie mereu în compania cuiva.

U: este un bărbat altruist şi creativ, care se mândreşte mai ales cu reuşitele din plan personal, deci cu viaţa de familie, ar trebui să fie un pic mai practic, pentru a se bucura de stabilitate pe toate planurile, uneori are tendinţa de a exagera.

V: este un tip practic, cu un job pe care l-a învăţat încercând şi greşit, nicidecum prin studiu intens, are adesea păreri controversate, pe care şi le exprimă fără teamă.

X: ştie cum să negocieze şi să facă compromisuri, îi place să fie în centrul atenţiei şi este de multe ori cu capul în nori, atunci când are de înfruntat o problemă.

Z: este un tip calculat şi pretenţios, care se consideră mereu cu un pas înaintea celorlalţi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter