Sărutul lui îţi spune ce fel de iubit este

De Stela Moisescu, pe

Fii atentă la modul în care te sărută iubitul tău şi vei descoperi ce calităţi şi defectele are el, dar şi ce simte pentru tine. Nu trebuie decât să înveţi cum să-i descifrezi…
… săruturile şi vei avea acces la tot ce ţi-ai dorit să ştii despre iubitul tău.

Iată la ce să fii atentă atunci când vă sărutaţi, pentru a descoperi cele mai ascunse secrete ale sale:

Te sărută cu tot corpul sau doar cu buzele?

Fii atentă dacă iubitul tău se lipeşte de tine, te mângâie şi te alintă în timpul sărutului. Acestea sunt semne bune care îţi arată că nu-l sperie deloc intimitatea pe care o presupune o relaţie de cuplu serioasă. În cazul în care sărutul lui este rece şi impersonal, iar tu nu te simţi iubită şi apreciată, înseamnă că în plan emoţional nu s-a apropiat suficient de tare de tine.

Te sărută pasional doar în timpul sexului?

Săruturile sale te ajută să depistezi dacă nu cumva îi stă gândul doar la sex. Bărbaţii interesaţi de sex şi nimic mai mult se folosesc de săruturi pentru a face avansuri sexuale. Dacă fiecare sărut de-al lui este însoţit de atingeri indecente şi duc la sex, înseamnă că îl atragi foarte tare fizic şi, cel puţin momentan, asta îi acaparează toată atenţia.

Te domină în timpul sărutului?

Modul în care coordonează sărutul îţi indică cât de mult va încerca să se impună şi în restul relaţiei. În cazul în care sărutul lui este prea invaziv sau nu-ţi lasă loc să îţi impui şi tu stilul personal de a săruta, înseamnă că îi place să deţină controlul. Vezi dacă nu cumva încearcă să preia el frâiele şi în alte aspecte ale relaţiei.

Variază modul în care te sărută?

Un bărbat care sărută mereu la fel, cel mai probabil, nu este adeptul experimentelor. Atunci când găseşte ceva ce-l face fericit nu mai caută să încerce şi alte lucruri, aşa că e important să vezi dacă sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Un bărbat care sărută spontan şi creativ poate fi mai deschis compromisurilor în cuplu.

Te sărută des pe frunte?

E clar, tipul respectiv te-a luat sub aripa lui protectoare. Ai grijă, însă, e posibil ca atracţia fizică dintre voi să nu fie la cote maxime.

Te sărută inocent şi franţuzeşte doar în timpul sexului?

Ai lângă tine un bărbat tradiţional, care te iubeşte sincer şi te respectă. În pat renunţă însă la curtoazie şi îţi arată cât de mult te doreşte, o combinaţie bună pe termen lung, atâta timp cât nu uiţi să aduci lucruri noi în relaţia voastră, şi în pat şi în afara lui!

Te sărută mereu, dar în timpul sexului uită să o facă?

Ai de-a face cu un bărbat care simte lucruri contradictorii pentru tine. E posibil să fi intrat în relaţia cu tine doar pentru sex, iar acum să simtă ceva mai puternic. Faptul că nu te sărută în timpul sexului denotă că se concentrează foarte mult pe plăcerea fizică. E semn că se simte atras de tine într-un mod primar. Faptul că te copleşeşte cu săruturi în restul timpului arată că s-a ataşat de tine. În acest caz este foarte mic riscul ca între voi doi să intervină plictiseala.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter