Adevărat sau fals? Bărbaţii vor o iubită fără simţul umorului

De Stela Moisescu, pe

Reprezentanţii sexului opus nu vor o relaţie serioasă cu o femeie care are simţul umorului dezvoltat pentru că se simt ameninţaţi, confirmă studii în domeniu.
Aşadar, dacă vrei să-l impresionezi, nu glumele reprezintă calea spre inima lui. De ce? Bărbaţii consideră că a fi amuzant este o trăsătură tipic masculină, explică doctorul Rod Martin.

Femeile cu simţul umorului, bune doar pentru aventuri?

Potrivit unui studiu, reprezentanţii sexului opus consideră că simţul umorului la doamne şi domnişoare este atrăgător. Întrebaţi însă dacă ar intra într-o relaţie serioasă cu o femeie care face glume, majoritatea a răspuns negativ!

Bărbaţii vor să fie singurii cu glumele bine plasate în cuplu. În cazul în care şi iubita mai spune câte o poantă, ea este perecepută ca un rival, arată independent.co.uk.

Mai mult, domnii se tem ca nu cumva să devină chiar ei ţinta glumelor, apreciază Don Nilsen, profesor şi expert în umor. În mod instinctiv, ei se folosesc de glume pentru a-şi dovedi bărbăţia în faţa unei femei, aşa că iubita care aplică aceeaşi tactică este văzută ca o ameninţare.
Relaţia nu mai merge! Când şi cum să-i punem punct?

Doamnele şi domnişoarele cu simţul umorului pot totuşi să se consoleze cu ideea că bărbaţii le preferă pentru relaţii de scurtă durată şi aventuri de-o noapte. Pentru puţin timp un bărbat este capabil să aprecieze umorul unei femei, fără să se simtă demasculinizat.

Există totuşi domni care apreciază o femeie cu un simţ al umorului dezvoltat. După cum te aşteptai este vorba despre acei bărbaţi care au ajuns la o anumită maturitate emoţională şi au o personalitate puternică, potrivit psychologytoday.com.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter