5 motive pentru care iubitul tău e distant

De Diana Zagrean, pe

Ţi se pare că iubitul sau soţul tău este distant în ultima vreme şi ai intrat la bănuieli? Înainte să te gândeşti că te înşală, sau că nu te mai iubeşte, vezi 5 motive pentru care iubitul tău e distant şi vezi ce poţi să faci în privinţa asta.
 

Este stresat la muncă

Dacă este deodată distant după nişte ture de noapte grele, sau după o perioadă cu lucru peste program şi stres la nivel maxim, nu are legătură cu tine.
Bărbaţii se stresează foarte tare când vine vorba de serviciu şi de poziţia lor la locul de muncă, deci starea lui nu are legătură cu sentimentele pe care le simte pentru tine.
Dacă ştii că are probleme la serviciu, că are un proiect de predat, sau că pur şi simplu urmează vreo şedinţă cu conducerea, lasă-l în pace, oferă-i dragoste şi sprijin moral şi totul va fi bine.

Crede că eşti încă supărată pe el

Săptămâna trecută a zis ceva urât de mama ta, de prietena cea mai bună, sau de gusturile tale muzicale? I-ai făcut un scandal monstru şi ai stat botoasă câteva zile? Poate crede că nu ţi-a trecut şi încearcă să te evite până te calmezi. Trebuie să dai tu primul semn că a scăpat de perioada de penitenţă şi se va relaxa şi te va băga din nou în seamă.

Este deprimat

Depresia este o boală ca oricare alta şi este greu să nu te simţi direct afectată când partenerul tău de viaţă cade în apatia specifică unei perioade rele.
Încearcă să nu-i agravezi starea spunându-i să îşi dea două palme şi să se gândească că alţii o duc mai rău. U-i spune că ar trebui să se simtă bine şi să fie recunoscător pentru ce are. Arată-i iubire şi sprijin şi căutaţi împreună o soluţie, nu îl face să se simtă şi mai prost.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter