Extrovertită şi introvertit: Cum faci relaţia să meargă

De Diana Zagrean, pe

Dacă tu eşti o fire expansivă, veselă şi îţi place să fii înconjurată de prieteni, iar el vrea să fie singur, nu prea excelează când vine vorba de socializare şi nu vorbeşte mult, nu aveţi neapărat o problemă. Vezi cum faci relaţia să meargă când tu eşti extrovertită şi el, introvertit.
 

O relaţie trebuie să fie o uniune care te eliberează

Multe persoane care se îndrăgostesc de oameni cu firea foarte diferită de a lor au o problemă în a înţelege scopul unei relaţii.
Cu alte cuvinte, doar pentru că sunteţi foarte diferiţi şi aveţi stiluri de viaţă diametral opuse nu înseamnă că iubirea voastră nu are nicio şansă.
Relaţie trebuie să fie o uniune, dar asta nu înmseamnă că unul din voi trebuie să renunţe la lucrurile care îi fac plăcere pentru a fi persoana pe care celălalt să o iubească. Iubirea este necondiţionată. Sau aşa ar trebui să fie.
O relaţie între o extravertită şi un introvertit nu este sortită pieirii, dacă cei doi sunt destul de conştienţi de compromisurile pe care trebuie să le facă.

Firi diferite care se completează

Dacă tu vrei să ieşi în oraş cu prietenii, să dansezi, iar el vrea doar să stea acasă, să se uite la un film, să citească o carte sau să se joace pe calculator, nu înseamnă că nu vă puteţi înţelege.
Dacă, de cele mai multe ori va trebui să găsiţi un numitor comun, alte dăţi va trebui să vă lăsaţi spaţiul necesar pentru a vă dezvolta aşa cum sunteţi: împreună separat.
El va trebui să nu se supere pe tine că ieşi în oraş fără el, tu va trebui să înţelegi că el nu se distrează când este înconjurat de oameni şi muzică şi gălăgie.
Uneori, o să fie mai greu, alte ori, vă veţi aminti că vă iubiţi şi că, până la urmă, v-aţi îndrăgostit unul de altul pentru cine şi cum eraţi, nu pentru cine aţi putea fi.
Sursa foto cuplu fericit: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter