7 trucuri ca să supravieţuieşti primului an de relaţie

De Diana Zagrean, pe

Nu ai mai avut de mult timp o relaţie mai lungă de un an şi nu înţelegi unde greşeşti? Ţi se pare că niciun bărbat nu rezistă într-o relaţie serioasă pentru că nu le place „să se lege la cap”? Vezi şapte trucuri ca să supravieţuieşti primului an de relaţie şi să rupi bariera psihologică.
 

Fii generoasă cu complimentele

Nimeni nu se supără vreodată dacă îi faci des complimente. Bărbaţii, faimoşi pentru ego-ul până la cer, cu atât mai puţin se vor simţi rău dacă îi lauzi des. Spune-i că arată sexy, că îi stă bine părul, că eşti mândră de promovarea lui, că face cei mai buni cartofi prăjiţi.

Nu neglija prietenii

Deşi sună a clişeu, mutle cupluri se pierd în ceaţa roz din primele luni de relaţie şi uită de prieteni şi de timpul petrecut cu aceştia. Nu vă neglijaţi oamenii dragi, doar pentru că acum trebuie să vă împărţiţi atenţia, timpul şi energia şi cu persoana iubită. Doar nu vrei ca Ioana sau Alexandra să-ţi scoată ochii toată viaţa pentru cele 5 luni în care ai dispărut de pe radar.

Ieşiţi în oraş

Poate că în primele luni de relaţie nu vreţi decât să staţi „mufaţi” unul la altul, cu limbile unite şi respirând acelaşi aer. Dar un cuplu solid are multe amintiri în situaţii diferite, ceea ce înseamnă că trebuie să vă învingeţi lenea şi să ieşiţi mai des în oraş, să dansaţi, să vorbiţi cu prietenii, să vă jucaţi, etc.

Încercaţi lucruri noi

Nu contează dacă este vorba de un fel nou de mâncare, un film la care nu v-aţi duce în mod normal, echitaţie, o zi la spa în doi, sau o excursie spontană la munte, pe Valea Prahovei.
O seară la circ sau la teatru poate fi un moment în care vă veţi simţi entuziasmaţi, în timp ce o noapte de dans la silent disco s-ar putea să vă asigure glume care să vă unească pentru câţiva ani de acum încolo.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter