10 idei de întâlnire romantică pentru zilele cu vreme urâtă

De Diana Zagrean, pe

Vremea de toamnă nu este întotdeauna potrivită pentru plimbări romantice, ieşiri la terase, sau excursii şi picnicuri. Iată 10 idei de întâlnire romantică pentru când vremea e urâtă.
 
Seriale
Uitaţi-vă la serialul vostru preferat, serialul tău preferat, sau chiar serialul lui preferat toată ziua. Dacă este vorba de preferinţele celuilalt, vei avea ocazia să faci comentarii haioase, în timp ce el bombăne, apoi să „îl împaci” cum numai tu ştii.
Board Games
Faceţi o seară de boardgames, dar fără prieteni şi sticle de cola sau vişinată. Doar voi doi, îmbrăcaţi în trening, cu brioşe sau pizza alături. Oare cine va cuceri regatul de Vest? Cine va învinge în lupta galactică, sau cine va ajunge primul la dragon?
Puzzle uriaş
Mai ţii minte când ai făcut ultima oară un puzzle pe covor? Poate fi foarte distractiv în doi şi foarte relaxant. Alegeţi unul cu o destinaţie exotică, un monument, sau animăluţe drăguţe.
Cină spontană
Nu trebuie să vă îmbrăcaţi la ţol festiv ca să aveţi o cină romantică. Porniţi spontan un dineu în doi, cu ce aveţi prin casă. Căutaţi prin dulapuri şi cămară şi frigider şi deveniţi cât se poate de creativi.
Jucării erotice
Dacă vă simţiţi în formă, scoateţi din dulap jucăriile pe care le folosiţi când celălalt este plecat în delegaţie. Nu se ştie niciodată ce puteţi descoperi, alături de lubrifiant şi cu un pahar de vin roşu la bord.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter