5 accidente amuzante cu sperma iubitului

De Adina Radu, pe Ultimul update Marți, 15 august 2017, 17:51

Unele gesturi sexy se pot solda cu hohote de râs şi roşeaţă în obraji. Cel mai delicat moment al unei partide de sex pentru o femeie trebuie să fie cel în care…
… iubitul ejaculează. La această concluzie au ajuns Alina, Roxana şi Mihaela, trei femei fără inhibiţii, care ne-au împărtăşit cele mai penibile şi amuzante întâmplări legate de orgasmul partenerului.

Iată cum să NU reacţionezi atunci când iubitul tău ejaculează, dacă nu vrei să păţeşti şi tu următoarele accidente amuzante sau de-a dreptul jenante!

Prima partidă de sex oral

Alina îşi aduce aminte că a îngrozit-o prima partidă de sex oral pe care a făcut-o iubitului ei de atunci.

„Un sfat pe care îl ofer cititoarelor este să nu încerce să ascundă faptul că nu au multă experienţă. Eu am încercat să par o tipă experimentată când am făcut sex oral prima oară. Bărbatul cu care eram a ajuns în punctul fără întoarcere, iar eu l-am încurajat să continue. Nu aş fi mers atât de departe încât să înghit, dar voiam să-i fac sex oral şi în timpul orgasmului său, urmând să expectorez după. Doar că m-a luat prin surprindere viteza cu care a ejaculat şi mi-a venit să vărs. Imediat am început să tuşesc, mi-au dat şi lacrimile şi am sfârşit prin a elimina sperma într-un mod deloc elegant pe bazinul lui. Acum, că au trecut ceva ani de la întâmplare, pot, în sfârşit, să râd amintindu-mi!”

Căzătura fatală

Tot Alina spune că a avut parte de o întâmplare amuzantă şi cu iubitul actual. „Nici în prezent nu sunt ocolită de accidente. De data aceasta am râs în hohote, pentru că iubitul meu este păţitul, ca să zic aşa. La sfârşitul partidei de sex, el urma să ejaculeze pe spatele meu. Stăteam în genunchi şi aplecată în faţă. Iubitul meu tot în genunchi la marginea patului. Când am văzut că e pe punctul de a avea orgasm, mi-am arcuit spatele şi m-am împins uşor cu posteriorul în zona lui intimă, vrând să-l provoc. Problema e ca iubitul meu şi-a pierdut echilibrul şi a căzut pe spate. Şi da, a avut orgasm, dar pe el, nu pe spatele meu!”

Reflexe buclucaşe

Roxana a vrut să-i îndeplinească o fantezie iubitului ei, care îşi dorea să ejaculeze pe faţa ei. Zis şi făcut, Roxana l-a lăsat să ţintească în direcţia dorită. „Cred că orice femeie simte un moment de ezitare atunci când se declanşează ejacularea. E vorba de acea primă zvâcnire. În acel moment eu m-am speriat şi mi-am ferit faţa, deşi îmi doream să-i împlinesc fantezia. Alta a fost însă problema. Atunci când m-am ferit, el mi-a nimerit părul. A trebuit să mă spăl temeinic pe cap după aceea, în timp ce el se amuza pe seama mea.”

Ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face

Tot Roxana s-a contrat cu iubitul ei şi pe tema înghiţirii spermei. „Probabil se uită la prea multe filme porno, având în vedere că toate fanteziile sale includ scenarii de genul ăsta. Altă dată m-a întrebat dacă nu aş vrea să-i fac sex oral cu finalizare. Şi cum tocmai văzusem un episod din serialul Sex and the City, l-am invitat pe iubitul meu să guste ceea ce ejaculează şi, dacă i se pare ok, atunci o să-i fac si eu sex oral până când are orgasm. Răspunsul lui m-a şocat însă. Mi-a spus că a încercat o dată, din curiozitate, şi că n-a fost aşa de rău precum se spune… După, chiar că am fost curioasă să încerc şi eu.”

Când o uşă se deschide, tot ea se şi închide

Mihaela îşi aduce aminte amuzată de o partidă de sex oral petrecută în maşina iubitului ei. „Noi doi suntem mai nebunatici şi ne place să încercăm diverse lucruri în public. Într-o noapte am vrut să-l surprind cu o partidă de sex oral la el în maşină. Am staţionat, iar eu l-am adus aproape de orgasm. Şi cum mie nu-mi place să interacţionez cu sperma lui, el a deschis portiera maşinii ca să aibă orgasm afară, fără să îşi murdărească maşina. Problema e că nu a deschis cu suficientă forţă uşa cu mâna stângă, dreapta fiind ocupată… Aşa că uşa i-a venit în faţă, iar el s-a ferit, întorcându-se spre mine, şi astfel, şi-a pictat tot volanul. Eu am scăpat nevătămată, din fericire.”

Dă click şi află în ce locuri sexy îl poţi lăsa pe iubitul tău să ejaculeze… în siguranţă!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter