9 semne secrete că iubitul tău e psihopat

De Diana Zagrean, pe

Ai cunoscut un tip nou, simpatic, dar unele trăsături de personalitate ale lui te pun pe gânduri? Te vezi cu un bărbat despre care nu ştii mare lucru, mai ales când vine vorba de trecutul lui? Iată semne secrete că iubitul tău e psihopat, astfel încât să nu afli prea târziu ce-i plăsmuieşte mintea.

1. Este instabil din punct de vedere financiar

Fie că este un veşnic şomer, fie că a schimbat peste 20 de locuri de muncă la vârsta de 30 de ani, sau că „este momentan în căutare de loc de muncă mai serios”, are cinci credite, sau fuge de executori, instabilitatea financiară este un semnal de alarmă. Dacă este instabil psihic, un bărbat are probleme cu autoritatea şi nu suportă să aibă şefi, nu vine la program, sau nu se poate abţine să nu fure din firmă.

2.  Vrea ca relaţia să avanseze prea repede

Psihoterapeuţii şi psihologii deopotrivă susţin că este indicat să fugi de orice tip care îţi propune să vă căsătoriţi după o perioadă foarte scurtă împreună, care forţează relaţia să avanseze extrem de rapid şi care se supără pe tine şi spune că nu-l iubeşti dacă nu faci ca el.

3. Spune poveşti fantasmagorice şi îţi cere bani

Dacă ai cunoscut un bărbat care îţi spune că va da lovitura cu o investiţie minoră, dar că are nevoie de capital (dacă tu ai putea să-l împrumuţi, ar fi cel mai fericit), fugi în direcţia opusă. Bărbaţii care povestesc mereu despre afaceri nemaivăzute, ponturi primite de la „surse sigure din bursă”, sau idei de antreprenoriat ciudate, sunt, de cele mai mutle ori, neserioşi, dacă nu chiar excroci.

4. Se simte buricul pământului

Dacă tipul cu care ieşi aruncă gunoaie pe stradă „pentru că de aia plătim taxe la stat pentru curăţenia stradală”, nu lasă niciodată bacşiş nicăieri şi râde de oamenii cu probleme, în loc să-i compătimească sau ajute, s-ar putea să nu aibă toate ţiglele pe casă. Psihopaţii au tendinţa să se simtă buricul pământului şi să se aştepte ca toată lumea să le fie la picioare.
Citeşte mai departe şi vezi la ce alte semne secrete că iubitul tău e psihopat trebuie să fii atentă, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter