5 poziţii fierbinţi inspirate din filme VIDEO

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:47

Toată lumea se uită la filme în care un el şi o ea ajung împreună într-un dormitor. Numai cei cu adevărat curajoşi încearcă să reporducă scenele fierbinţi şi să se distreze când fac dragoste. Vezi 5 poziţii fierbinţi inspirate din filme, pe care trebuie să le încerci.

9 săptămâni şi jumătate
Cine nu s-a încălzit privind la scenele cu Kim Basinger şi Mickey Rourke în tinereţe? Dacă nu ai văzut filmul din 1986, poate că ar trebui să-l pregăteşti pentru weekendul care vine. Cei doi actori, care pe atunci se aflau în floarea vârstei, fac tot felul de nebunii care implică cuburi de gheaţă şi eşarfe de mătase la ochi. E un fel de 50 shades of Grey mai pe stilul anilor ’80.

Titanic
Cine nu recunoaşte scenele cu maşina de epocă cu geamuri aburite din cala Titanicului? Sau cu canapeaua pe care frumoasa şi naiva Rose şi-a expus safirul şi alte bunătăţi pentru a fi desenată de un Leo diCaprio tânăr şi cu părul în ochi? Cine?

Basic Instinct
Un alt clasic care nu trebuie ratat, Instinct primar ne-a arătat toate dedesubturile lui Sharon Stone şi a deschis calea către o nouă modă, fără lenjerie intimă la rochii albe.
Puteţi să faceţi un joc de rol şi să includeţi şi celebra scenă de la interogatoriu, dar nu uitaţi să excludeţi spărgătorul de gheaţă de sub pernă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter