5 lecţii de iubire de la vedete în 2011

De Raluca Cristea, pe

Încă mai eşti uimită de desparţirea care a şocat Hollywoodul, cea dintre Ashton Kutcher şi Demi Moore? Şi noi dar, din fericire…

… avem nişte dovezi şi mai solide de dragoste printre celebrităţi. Ai mai jos 5 lecţii de iubire ale celebrităţilor care ne demonstrează că romantismul, aprecierea şi dragostea durează mai ales dacă rămâi cu capul pe umeri. Iată ce îi ţine sudaţi!

Angelina Jolie şi Brad Pitt – Oferiţi sprijin reciproc

Împreună de 6 ani, cei doi actori cunoscuţi în toată lumea par să păstreze cumva un ehcilibru. Angelina are grijă de casă şi copii când Brad este ocupat cu filmările şi evenimentele, iar Brad se bucură sincer să facă acelaşi lucru când soţia lui este ocupată.

Iată ce a declarat Brad Pitt despre asta: “ Unul dintre cele mai bune şi deştepte lucruri pe care le-am făcut pentru copiii mei vreodată a fost să le-o dau ca mamă pe Angie. Sunt atât de fericit că o am şi că îi am pe toţi. Cu o parteneră ca Angie, ştiu că atunci când lucrez copiii sunt fericiţi şi în siguranţă. Iar când Angie lucrează, ştie acelaşi lucru.”

Jennifer Garner şi Ben Affleck – Rămâi cu capul pe umeri + ai grijă de familie

Cei doi actori au o relaţie de 7 ani şi locuiesc alături de cei 3 copii într-o casă frumoasă din Boston, departe de toată nebunia vedetismelor din marile oraşe. O viaţă normală cu distracţii normale este una din cheile succesului în cuplu dar şi ca familie pentru Ben şi Jennifer. E se distreazămergând la supermarket cu toţii, la casa de la ţară sau jucându-se pe terasa casei.

Lecţia? Nu lăsa statutul pe care îl ai în societate sau banii să fie prioritare în defavoarea liniştii tale şi a familiei tale.

Heidi Klum şi Seal – Oferă aceaaşi atenţie ca la începutul relaţiei

Împreună de 8 ani, modelul de talie internaţională Heidi Klum şi soţul ei, solistul Seal, oferă o lecţie despre pasiune, afecţiune şi atenţie – 3 ingrediente vitale după părerea lor pentru o relaţie reuşită, care sfidează trecerea anilor. Le dăm dreptate şi îi apreciem că nu se sfiesc să-şi arate recunoştinţa uneori şi în public.

Iată ce a declarat Heidi: “ Pentru soţul meu vreau să fiu nu doar soţia lui, mama copiilor lui sau cea mai bună prietenă, dar şi fata lui fierbinte mereu atrăgătoare şi distractivă”.

Iată ce a declarat Seal: “ Primul impas este după primul copil, apoi, toată atenţia se învârte în jurul lor, mai ales dacă ai mai mulţi. Dar apoi, trebuie să ai grijă de jumătatea ta iar soţia mea va fi mereu numărul 1 pentru mine.”

Beyonce şi Jay-Z – Dragostea este între voi şi pentru voi, nu pentru alţii

Cu o relaţie de 9 ani în spate, solista Beyonce şi producătorul Jay Z ne învaţă o lecţie importantă, pe care mulţi o uităm în euphoria îndrăgostirii sau a primilor ani de căsătorie – să păstrăm detaliile relaţiei pentru noi, să lăsăm să se vadă mai puţin decât se întâmplă de fapt, pentru că, spun ei, este mai sigur şi mai sănătos aşa.

Asta nu înseamnă să te închizi în casă sau să nu spui nimic celor apropiaţi despre voi doi, dar nici să oferi cunoştinţelor tot felul de detalii despre voi doi. Altfel, unde ar mai fi frumuseţea si magia? Aşa ar fi de parcă aţi avea o legătură de dragoste cu toţi cei care ştiu dedesubturile relaţiei voastre.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale – Respectaţi momentele în doi

Unul dintre cele mai longevive, serioase şi elegante cupluri de la Hollywood este format din doi foşti tineri rebeli, acum un cuplu afectuos şi grijuliu: Gwen Stefani – solista trupei No Doubt şi Gavin Rossdale – liderul trupei Bush. Cei doi sunt împreună de 15 ani şi au doi copii. Iată ce a declarat Gwen: “ Mă asigur mereu că el este prioritatea mea nr. 1, la fel şi copiii, iar uneori refuz invitaţii si proiecte ca să stau cu ei acasă duminica şi să ies cu soţul meu în locuri preferate de noi doi.”

Concluzia? Nu trebuie să te lipeşti cu super glue de iubitul tău ca să formaţi un cuplu solid, iar timpul petrecut împreună chiar este o investiţie pentru viitorul relaţiei.

Ţie care lecţie ţi se pare cea mai folositoare?

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter