10 semne că nu o să te ceară niciodată de nevastă

De Diana Zagrean, pe

Sunteţi împreună de câţiva ani buni şi tot aştepţi să pună marea întrebare, dar ea nu mai vine? Toată lumea vă întreabă când vă luaţi şi el ridică din umeri şi schimbă subiectul? Vezi care sunt acele 10 semne că nu o să te ceară niciodată de nevastă.
 
1. Toate planurile lui sunt făcute pe termen scurt sau mediu. Nu este niciodată hotărât şi ezită dacă vrei să plănuiţi o vacanţă pentru vara anului viitor, dar nu are nicio problemă să facă planuri pentru weekendul care vine.
2. Nu te laudă niciodată în faţa prietenilor sau rudelor lui. Dacă familia şi prietenii lui spun lucruri ca „X nu ne-a spus niciodată că eşti atât de „, sau „oau, nu ştiam că lucrezi la o firmă mare de contabilitate”, înseamnă că el nu le-a prea vorbit despre tine.
3. Schimbă subiectul şi fuge de discuţii despre mariaj, nunţi şi întemeierea unei familii. dacă un prieten de-al vostru urmează să aibă un copil, pare speriat şi discută dezavantajele unei asemenea decizii pentru cuplurile moderne.
4. Îţi spune că are prea multe de făcut la muncă şi că este o perioadă prea stresantă pentru a se gândi la planuri serioase şi la o eventuală nuntă. Dacă te amăgeşte că nu este momentul potrivit să discutaţi despre căsătorie, nu face decât să câştige nişte timp, pentru a găsi o scăpare.
5. Îţi spune des că este mulţumit de felul în care decurg lucrurile între voi şi că nu vrea să schimbe nimic în relaţia voastră. Dacă evită des discuţiile despre un angajament important şi crede că orice schimbare „ar strica lucrurile între voi”, înseamnă că nu este pregătit pentru căsătorie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter