Wow, ce s-a întâmplat cu Selena Gomez? Uite cum arată!

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 10 martie 2022, 13:56

Chiar şi cele mai strălucitoare vedete au nevoie de zile de odihnă. Selena Gomez a fost surprinsă de fotoreporteri arătând cu totul neobişnuit. Dacă până acum se îmbrăca frumos şi se aranja cu orice ocazie, de data aceasta a arătat exact opusul.
Obosită, cu faţa neatinsă de pensula de machiaj şi părul strâns într-o coadă simplă, tânăra cântăreaţă a părăsit locuinţa unei prietene şi s-a urcat în maşină. Selena Gomez a purtat o pereche de pantaloni sport bleu-marin, un hanorac uriaş portocaliu, pe care le-a „asortat” cu un fular de lână gri şi o pereche de cizme Ugg, tot gri.
Wow, ce s-a întâmplat cu Selena Gomez? Uite cum arată!
Ceva mai târziu, în Beverly Hills, Selena a renunţat la hanoracul XXL, rămânând într-un tricou alb cu imprimeu negru şi a dat cizmele pe o pereche de şlapi şi şi-a continuat drumul prin oraş.
Wow, ce s-a întâmplat cu Selena Gomez? Uite cum arată!
Selena Gomez s-a despărţit de Justin Bieber cu puţin timp după Revelion, când s-a certat cu artistul canadian din cauză că el ieşea la întâlniri şi cu o altă femeie, un model de la Victoria’s Secret. Oare despărţirea şi-a pus amprenta?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter