Prințul Harry se alătură artistelor pop precum Selena Gomez și J-Lo la evenimentul „Vax Live” din SUA

De Elisabeta Cosmescu, pe Ultimul update Miercuri, 05 mai 2021, 11:35

Prințul Harry a susținut un discurs emoționant în cadrul înregistrării evenimentului caritabil Global Citizen’s Vax Live de la Los Angeles. Pe această cale, Prințul a ținut să îți arate aprecierea față de toate cadrele medicale care au muncit din răsputeri să susțină sistemul în perioada pandemiei. Concertul va fi difuzat pe YouTube prin intermediul televiziunii americane ABC și CBS pe data de 8 mai.

În semn de mulțumire, publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat discursul lui Harry. Pentru a ajunge la inima spectatorilor din întreaga lume, Prințul a ales să se alăture initiațivei, lăsându-se acompaniat în tot acest demers de vedete apreciate precum Selena Gomez și Jennifer Lopez.

În cadrul concertului Global Citizen’s Vax Live, Harry a venit neînsoțit de Meghan Markle, având în vedere că aceasta este însărcinată și își dorește să stea cât mai departe de ochii curioși ai presei.

Aceasta este prima apariție a Prințului Harry publică în SUA de la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip și după interviul cu Oprah Winfrey.

Harry a explicat că pandemia se va terminat doar atunci când se va acționa în mod colectiv și că pentru diminuarea riscurilor e nevoie ca vaccinul să ajungă peste tot în lume.

„Seara aceasta este o sărbătoare a fiecăruia dintre voi. Momentul este al celor care s-au ocupat de vaccinări, al milioanelor de eroi din întreaga lume care s-au aflat în aceste vremuri în prima linie. Aţi petrecut ultimul an luptând curajos şi dezinteresat pentru a ne proteja pe toţi. Aţi slujit şi v-aţi sacrificat, v-aţi pus în pericol şi aţi acţionat curajos, asumându-vă fiecare pas, cu orice cost. Vă datorăm toată recunoştinţa noastră. Ceea ce facem în acest moment va rămâne în istorie. Vom fi solidari cu milioanele de familii din toată India, care se luptă cu un al doilea val devastator. Vă mulţumesc!”, a mărturisit Harry emoționat. Prințul a mai punctat că „virusul nu ține cont de granițele și că accesul la vaccin nu trebuie să țină de vreo delimitare geografică”, potrivit site-ului economictimes.com

Citește și:
Alexandra Stan, mărturii neașteptate: „[…] mi-a fost trădată încrederea de către un bărbat”
Cum și-a petrecut Iulia Vântur Paștele în India
Irina Columbeanu a revenit în mediul online după o pauză de un an
Cine va prezenta emisiunea „Chefi la cuțite” în locul Ginei Pistol

Concertul a fost planificat de Organizația Internațională de Promovare și Apărare a Drepturilor Civile, Global Citizen. Obiectivul principal al evenimentului este cel al luptei împotriva dezinformării pe tema vaccinării, apelând în același timp la liderii și corporațiile mondiale să ia măsuri și să facă donații.

Prințul Harry se alătură artistelor pop precum Selena Gomez și J-Lo la evenimentul „Vax Live” din SUA

În cadrul concertului au militat pentru vaccinare și vedete de la Hollywood precum David Letterman, Ben Affleck, Gayle King, Jimmy Kimmel şi Sean Penn.

Mii de spectatori, majoritatea cadre medicale, asistenți și doctori, s-au adunat pe stadionul gigantic SoFi din Los Angeles, recent construit. Aceștia au ales să poarte uniforme medicale, fiind ușor de recunoscut prin mulțime.

La rândul ei, Selena Gomez, în calitate de host al evenimentului, a încurajat publicul, dar și fanii din întreaga lume să doneze bani în sprijinul țărilor care încă nu dețin resursele necesare să susțină o campanie gratuită de vaccinare.

Prințul Harry se alătură artistelor pop precum Selena Gomez și J-Lo la evenimentul „Vax Live” din SUA

Jennier Lopez s-a confesat, de asemenea, că sufletul ei a fost răpus de tristețe anul trecut de Sărbători, când vedeta a trebuit să stea departe de mama ei, fiind primul Crăciun fără ea.

În timpul reprezentației, J-lo a chemat-o pe scena pe mama ei, Guadalupe Rodríguez și au interpretat împreună “Sweet Caroline”, un cântec de leagăn pe care artista în prefera în copilărie.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter