Justin Bieber, testat pozitiv pentru COVID-19

De Unica.ro, pe

Cântărețul canadian Justin Bieber are COVID-19 și a fost nevoit să întrerupă turneul mondial și să reprogrameze două spectacole.

Justin Bieber se confruntă cu o formă ușoară de COVID-19, a transmis un reprezentant al artistului, potrivit edition.cnn.com. Muzicianul ar fi trebuit să cânte duminică în Las Vegas, în cadrul turneului „Justice World Tour”, însă spectacolul a fost amânat pentru sfârșitul lunii iunie. Tot atunci a fost reprogramat și un alt concert ce ar fi trebuit să aibă loc marți, 22 februarie, în Arizona.

Din cauza rezultatelor pozitive pentru COVID-19 în cadrul echipei, va trebui, din păcate, să amânăm spectacolul de duminică la Las Vegas. Justin este, desigur, extrem de dezamăgit, dar sănătatea și siguranța echipei și a fanilor săi este întotdeauna prioritatea lui numărul unu, se arată în declarația de presă.

Turneul intitulat „Justice in Action” a început vineri, 19 februarie, în San Diego. Acesta urmează să se desfășoare în 20 de țări până în martie 2023.

Citește și: A slăbit 50 de kg mâncând tot ceea ce și-a dorit

CRBL de la „Survivor” a spus adevărul: cât de mult îl costă chiria în Spania

Cum și-a surprins Alin Oprea iubita de Ziua Îndrăgostiților

Ce se întâmplă cu Celine Dion. Artista a primit un diagnostic crunt. „Nu se poate deplasa”

Justin Bieber s-a luptat cu depresia

La finalul lui 2020, artistul și-a îngrijorat fanii după ce i-a rugat să se roage pentru el pentru a trece peste depresia cu care se confrunta.

Vreau să vă țin la curent în speranța că momentele prin care trec vor rezona cu voi. Mă chinui mult. Mă simt super deconectat și ciudat. Întotdeauna îmi revin așa că nu îmi fac griji. Am vrut să iau legătura cu voi să vă rog să vă rugați pentru mine. Domnul este credincios și rugăciunile noastre chiar funcționează. Vă mulțumesc, a transmis atunci cântărețul.

Problemele sale ar fi fost cauzate de viața sa personală, deși declara că este extrem de fericit alături de soția sa, Hailey Baldwin, cu care s-a însurat în septembrie 2018.

Într-un interviu acordat revistei Vogue, Justin Bieber a mărturisit că a fost dependent de sex și antidepresive. Acesta a povestit că a trecut chiar și printr-o perioadă de abstinență înainte de a începe relația cu soția sa, iar asta l-a ajutat să se apropie mai mult de Dumnezeu.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter