Selena Gomez, mai fericită de când a renunțat la social media. „De 4 ani și jumătate nu mai stau pe Internet”

De Adelina Duinea, pe

Selena Gomez (29 de ani), mama ei, Mandy Teefey (45 de ani), și activista Daniella Pierson (26 de ani) au lansat Wondermind, o companie multimedia menită să sprijine gratuit oamenii care se luptă cu tulburări mentale.

Selena Gomez, mai fericită de când a renunțat la social media. „De 4 ani și jumătate nu mai stau pe Internet”

Actrița, care a fost diagnosticată cu tulburare bipolară în anul 2020, spune că vrea să se folosească de propria experiență pentru a-i ajuta pe ceilalți, în special în ceea ce privește toxicitatea rețelelor sociale.

„De 4 ani și jumătate nu mai stau pe Internet. Mi-a schimbat viața complet. Sunt mai fericită, mai prezentă. Am o conexiune mai bună cu oamenii. Mă face să mă simt normală”, a declarat Selena Gomez, în emisiunea „Good Morning America”.

Anul trecut, pentru revista InStyle, Selena spunea că „a creat un sistem” în care nu-și știe parolele de la conturile de social media, un pas care, mai spunea ea, era necesar pentru a se focusa pe propria persoană.

„Am învățat foarte multe crescând în spațiul public. Cred că sunt în acest punct mental doar pentru că am urmat pașii necesari pentru a mă îndepărta cumva de asta pentru că nu era normal”, a mai spus. „Am început să am o relație cu mine. Cred că asta este cea mai bună parte. Sunt, probabil, mai fericită decât niciodată.”

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

DJ-ul Tiesto, care vine în vară la SAGA Festival, și soția lui, modelul Annika Verwest, așteaptă cel de-al doilea copil

Actrița Selma Blair a obținut ordin de restricție împotriva fostului iubit, după ce ar fi fost agresată fizic și verbal

Cu ajutorul companiei Wondermind, actrița spune că își dorește ca „oamenii să se simtă înțeleși, văzuți și auziți”.

„Sper să fiu cunoscută pentru că-mi pasă de oameni. În zilele în care nu vreau să mă ridic din pat, dacă aș avea ceva ca Wondermind, chiar dacă mi-ar lua ceva să încerc, ar fi acolo. E ceva foarte reconfortant în asta”, a mai declarat.

Vara aceasta, actrița va împlini 30 de ani. „Sunt super încântată să pășesc în acest nou capitol. Singură, independentă, puternică și cu încredere. Asta este tot ceea ce-mi doresc, știi?”, a mai spus.

„Lupta cu boala Lupus, transplantul de rinichi, chimioterapia, tulburările mentale, despărțirile publice, toate astea ar fi trebuit să mă doboare. De fiecare dată când treceam prin ceva îmi spuneam: «Ce mai urmează? Cu ce mai trebuie să mă lupt?». Apoi am realizat: «O să ajut oameni». Asta m-a motivat să merg înainte”, a mai declarat Selena Gomez.

Tulburarea bipolară, cunoscută anterior drept depresie maniacală, este o tulburare mentală care cauzează perioade de depresie și perioade de bună și proastă dispoziție anormal de crescută. Lupusul este o boală cronică autoimună care apare atunci când sistemul imunitar atacă propriile țesuturi.

Foto: Instagram; Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter